priscilla-du-preez-9e4n5-xvvbg-unsplash

Najbolje poklone za Dan žena pronađite na Humana Nova webshopu. Evo koja 3 proizvoda predlažu

GREEN_300_listici_sredina

Snaga žena u fokusu darivanja

Socijalna zadruga koja u svom djelovanju brine o okolišnom, ekonosmkom i socijalnom segmentu odlično se slaže uz postulate Međunarodnog dana žena. Tim povodom izdvojili su top 3 proizvoda iz svog webshopa koji vam mogu poslužiti kao ideja što darovati svoje omiljene žene u životu.

Za svega šest dana obilježava se Međunarodni dan žena. Dan kada su u fokusu ekonomska, politička i društvena dostignuća pripadnica ženskog spola. Osmog dana ožujka mnogi supruzi, partneri, prijatelji, očevi pa i poslodavci daruju žene malim znakom pažnje. Najčešće je to u vidu buketa, bombonjera ili karanfila koji je nekad kao simbol ženske snage bio sinonim za ovaj poseban dan.

Posebne proizvode na svom webshopu za Dan žena izdvojila je i socijalna zadruga Humana Nova koja je poznata po tome da brine o nekoliko segmenata u svom djelovanju; onom okolišnom, socijalnom i ekonomskom, a baš nekako to odlično se slaže uz ovaj datum.

Humana nova

Iz Humane Nove kažu kako ih izdvojena 3 proizvoda asociraju na snagu i utjecaj žena. “Upravo nam je ta snaga često inspiracija u stvaranju novih proizvoda, proizvoda koji našim ženama stvaraju radna mjesta”, ističu iz zadruge. Evo koje su proizvode istaknuli kao idealne za poklon vašim omiljenim ženama, a možda vam i posluže kao odlična ideja koju još uvijek stignete naručiti.

Torba za bicikl

Dame u Humani Novoj kreativne, snalažljive i spretne, pa su tako i naši proizvodi kreativni, praktični i čvrsti. Bike torba izrađena je od eko kože i trapera. Sastoji se od ručaka za nošenje u jednoj ruci te od vezica pomoću kojih je torbu moguće zavezati na volan bicikla. Dostupne su u sedam različitih boja, a možete ih pronaći ovdje.

Haljina Maja

Haljina Maja prilagodljiva je za različite trenutke. Može se iskombinirati za različite trenutke: uklopit će se u causal look za svaki dan, posao, ali i za izlazak. Na ovoj haljini posebno se ističe čvor na leđima, a Maju možeš pronaći u proljetnoj/ljetnoj i jesensko/zimskoj varijanti. Možete ju pronaći ovdje.

Kabanica

Kabanica Tanya je posebna na svim razinama. Od same priče kako je nastala, koje su njezine kvalitete do toga što je njezinu funkcionalnost savršeno nadopunio odličan fashion look. Nastala je od recikliranog materijala, točnije od vodonepropusnih zastora. Veličina joj je univerzalna te je u struku prilagodljiva. Osim što štiti od kiše, odličan je modni dodatak tvom outfitu. Različite veličine i boje možete pronaći ovdje.

PHOTOS BY: humananova.org, Goran Čižmešija, Unsplash / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.