278991954_1029224044394043_8546121964078006127_n

Na Dan planeta Zemlje pridružite se najvećoj akciji čišćenja okoliša!

GREEN_300_listici_sredina

Pometi prvo ispred svoga praga!

Rezolucija Zemlja nakon prošlogodišnjih više od 40 akcija čišćenja ove godine bit će još veća i masovnija.

Pridružite se i vi akciji čišćenja na više od 70 lokacija u Hrvatskoj tijekom cijelog travnja. Vrhunac akcije očekuje se upravo na Dan planeta Zemlje 22. travnja, kada će tisuće ljudi od Vukovara i Osijeka do Varaždina, Čakovca, Zagreba, Samobora, Karlovca, Gospića, Pule, Zadra, Knina, Šibenika, Splita, ali i mnogih drugih lokacija zasukati rukave i učiniti našu zemlju malo čišćom, malo boljom.

Večernji list u suradnji s ekološkim udrugama i drugim partnerima projekta tijekom cijele godine organizira brojne akcije kako bi potaknuo druge da i sami postanu dio promjena ne bi li naš dom postao bolje, ljepše i čišće mjesto za život.

Građevinski i industrijski otpad i mulj, stari televizori, rabljeni automobili, baterije, plastične vrećice, papir, stara odjeća, stari namještaj… i popis se nastavlja. Što sve možete pronaći u prirodi, a da nije njezino?

Ususret Danu planeta Zemlje fokus javnosti upravo je na globalnom podizanju svijesti o važnosti očuvanja okoliša i poticanja društva da preuzme odgovornost za zaštitu prirode, jer budućnost našeg planeta ovisi o nama!

Rezolucija Zemlja s velikim brojem udruga i partnera projekta organizira niz akcija čišćenja. Prošle godine okupili su više od 5000 vrijednih volontera, pri čemu je prikupljeno 130 tona otpada na 30-ak lokacija.

Zasučite rukave i krenite u najveću akciju čišćenja okoliša u hrvatskoj povijesti. Potražite koja je vama najbliža lokacija i prijavite se putem obrasca na LINKU.

Pozovite kolege, prijatelje i obitelj i budite dio pozitivnih promjena jer i mali koraci čine razliku.

PHOTOS BY: Pixsell Photo - Press / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.