humphrey-muleba-Y6EIP03u_wY-unsplash

Mladi IT-ovci iz Osijeka osmislili su aplikaciju za lakše udomljavanje kućnih ljubimaca!

GREEN_300_listici_sredina

Pronađite svoju srodnu dušu

U moru novih aplikacija, jedna nam je posebno zapela za oko. Riječ je o aplikaciji Udruge za dobrobit i zaštitu životinja Indigo koja garantira da će pronaći savršenog psa po mjeri svakog individualca.

Collective mind DEV osječka je IT kompanija njemačkih korijena koja nudi razvoj gotovih softverskih rješenja (web i mobilnih), digitalizaciju poslovnih procesa, UI/UX dizajn i brending. Navedene usluge koristili su, između ostalog, gradovi Tübingen i Pforzheim, regija Enzkreis te KZVB.

Sva softverska rješenja, za europske gradove i regije, ali i za poslovne klijente diljem svijeta, nastaju u Hrvatskoj te je za njih zaslužan tim od 20 mladih, kreativnih inovatora, programera, dizajnera i projektnih menadžera.

Ovaj mladi tim sada je predstavio najnoviji hvalevrijedan projekt – mobilnu aplikaciju Indigo Spajalicu.

Indigo Spajalica

Ekipa iz collectiva, kao poklon za svoj 5. rođendan u 2023. godini, odlučila se svoje usluge pro bono ponuditi jednoj udruzi. Odabrana je Udruga Indigo – udruga za dobrobit i zaštitu životinja iz Rakitja. Želja je bila napraviti mobilnu aplikaciju koja će omogućiti sadašnjim i budućim udomiteljima, tetama i stričekima čuvalicama ili donatorima da imaju sve informacije o udruzi Indigo na jednom mjestu te – ono što je u konačnici i najbitnije – vide koje su to njuške u potrazi za svojim srodnim dušama.

Glavni problem koji se želi (pokušati) riješiti je problem napuštenih životinja. Nažalost, taj je problem i dalje sveprisutan u Republici Hrvatskoj. I tako je nastala – Indigo Spajalica. Mobilna aplikacija preko koje možete pronaći svoju srodnu dušu i malim koracima pomagati u rješavanju problema napuštenih životinja.

Što sve aplikacija nudi?
  • Sretne priče –dijeljenje fotografija i misli teti i stričeka čuvalica s privremenog smještaja, volontera iz šetnje Indigo njuški uz jezero Rakitje ili bivših Indigo njuški iz svog Zauvijek doma
  • Njuške –pregled i bolje upoznavanje njuški koje su u potrazi za svojom srodnom dušom
  • Spajalica –anketa na temelju koje Indigo algoritam izbaci jednu (ili više) srodnih njuški. Korisnik se treba samo javiti Indigu za prvi spoj!
  • Tete/stričeki čuvalice –prijava teta i stričeka čuvalica za pružanje privremenog doma njuškama dok čekaju svoj Zauvijek dom.
  • Vile i vilenjaci – prijava vilenjaka za financiranje/kumovanje njuški dok ne nađe svoj Zauvijek dom.

Osim toga, na aplikaciji se mogu pronaći svi detalji o Udruzi i volontiranju te kontakt podaci za sva eventualna pitanja.

Aplikacija je dostupna na Google Storeu i Apple Storeu.

PHOTOS BY: Unsplash, Press / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.