354994406-1933850260313881-8368039789090332410-n

Lisica ušla u kuću baki iz Hrastovice: ‘Pokušala sam ju otjerati navijačkom trubom’

GREEN_300_listici_sredina

U trenutcima nogometnog ludila

“Mama je išla zaliti cvijeće, uletjela nam lisica u kuću. Zove mene što da radi... Ja sam njoj kupila navijačku veliku trubu i kažem joj da zatrubi, da se uplaši i pobjegne", kazala je Davorka Tutić iz hrastovice.

U Hrastovici pokraj Petrinje lisica je ušla u obiteljsku kuću i uznemirila obitelj Tutić. Kako je izvijestila Javna vatrogasna postrojba Grada Petrinje, dobili su dojavu da je čagalj ušao u kuću, no dolaskom na teren ustanovili su da je ipak riječ o lisici.

“Mama je išla zaliti cvijeće, uletjela nam lisica u kuću. Zove mene što da radi… Ja sam njoj kupila navijačku veliku trubu i kažem joj da zatrubi, da se uplaši i pobjegne. Kaže mama, ona ništa, gleda u mene i stoji i dalje. I šmugnula u njezinu spavaću sobu , kazala je Davorka Tutić iz Hrastovice za 24sata.

“Nauživale smo se straha, ali oni su nju pustili, sad hoće li ona opet doći… vidjet ćemo“, dodala je Davorka koja je vatrogasce nazvala u trenutku nogometne groznice, dok je Hrvatska igrala u finalu Lige nacija protiv Španjolske.

PHOTOS BY: Facebook / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.