323557595_1507356286416407_1346354917844308709_n

Legendarni Mirko Filipović spasio dva psića: ‘Nisam ih mogao ostaviti. Sad im tražimo dom’

GREEN_300_listici_sredina

Plemeniti Cro Cop

Jedan od najjačih imena u povijesti hrvatskog sporta, legendarni Mirko Filipović - Cro Cop, još jednom je pokazao svoje ogromno srce. Pronašao je dva bačena štenca i uzeo ih u svoj automobil. Sada, putem Facebooka, traži im novog vlasnika, a dok se on ne javi, štenci će biti kod njegovog prijatelja koji ima hotel za pse.

Vozio se s prijateljem kad je uz cestu vidio dva mala psića. Legendarni Mirko Filipović, poznatiji kao Cro Cop, nije ostao ravnodušan na taj prizor, niti je samo produžio svojim putem. Stao je uz cestu i uzeo štence. Kad ih je stavio u auto, kaže, odmah su se umirli i zaspali.

“Koliko su dugo bile tamo i koliko automobila je prošlo pored njih zaista ne znam ali znam da ih nisam mogao ostaviti tamo jer dugo ne bi mogle preživjeti”, napisao je Mirko.

Na one koji su ostavili psiće uz cestu Mirko ne želi trošiti riječi. Bitno mu je samo da štenci pronađu dom čim prije.
Ovaj uspješni sportaš i ranije je spašavao životinje, a na samom početku nove godine nije mogao okrenuti glavu od ovih psića. Obje su ženke, stare tri mjeseca i traže svoj zauvijek dom. Sve zainteresirane, Cro Cop moli da se jave u inbox.

Iako je njegova gesta vrijedna divljenja, našlo se nekoliko njegovih pratitelja koji su negativno komentirali.”Imaš love pa im pomozi”, jedan je od komentara. Cro Cop mu nije ostao dužan.

“Za spasiti dva nemoćna stvorenja nije potreban novac, samo malo dobre volje da ih se skloni s mjesta gdje sigurno ne bi preživjeli i naravno potrebno je imati empatije prema životinjama. I to je sve”, napisao je Mirko i dobio više od dvije tisuće lajkova na ovu reakciju.

 

PHOTOS BY: Facebook Mirko FIlipović / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.