Kako do bespovratnih sredstava? Saznajte na online konferenciji

GREEN_300_listici_sredina

Priključite se 30. lipnja i saznajte sve detalje

Kako do bespovratnih sredstava iz područja Inovacija zelene industrije i Plavog rasta? Saznajte na online konferenciji u organizaciji Innovation Norwaya u partnerstvu s Hrvatskom gospodarskom komorom

Kako do bespovratnih sredstava ako ste dio privatnog sektora? Saznajte na online konferenciji koja će se održati 30. lipnja. Program prvenstveno ima cilj smanjiti nejednakosti financiranjem projekata koji će povećati konkurentnost i profitabilnost hrvatskih tvrtki, a fokus programa su Inovacije zelene industrije i Plavi rast za mala i srednja poduzeća skromne tehnološke razine. Inovacije, razvoj te ulaganja u nove tehnologije, proizvode, usluge i procese te smanjenje emisije CO2, smanjenje potrošnje energije i goriva i ponovno korištenje otpada te uspostava novih radnih mjesta očekivani su ciljevi programa.

Programom “Business Development and Innovation Croatia” upravlja Innovation Norway koje je javno tijelo norveškog Ministarstva trgovine i ribarstva i glavni instrument norveške vlade za razvoj norveških poduzeća. Preko mreže lokalnih ureda u Norveškoj te s više od 30 ureda diljem svijeta, Innovation Norway omogućuje norveškim tvrtkama međunarodni rast i izgradnju partnerstva. Innovation Norway također posjeduje i dozvolu za bankarska poslovanja. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu u svom djelovanju, ovaj javno-poslovni entitet zadužen je i za obavljanje posebno mu dodijeljenih zadataka, a od financijskog razdoblja 2004. – 2009., EEA i Norway Grants mu dodjeljuju i ulogu voditelja fonda, koju uspješno provodi dugi niz godina. Trenutačno je Innovation Norway voditelj fonda za poslovne programe EEA i Norway Grants u Hrvatskoj, Bugarskoj, Grčkoj i Rumunjskoj te je u kontekstu norveškog poslovnog programa za grantove za Hrvatsku, nedavno uspostavljena i podružnica u Zagrebu.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u programu moći će se prijaviti na službenoj stranici projekta, a prijave se primaju do 29. lipnja. Dan kasnije će se održati konferencija putem Microsoft Teamsa u 13 sati.

 

PHOTOS BY: PR / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.