pexels-dominika-roseclay-977903

Jeste li za malo edukacije? Predlažemo vam sedmodnevne Dane ljekovitog bilja!

GREEN_300_listici_sredina

Moć prirode

Ako želite upoznati skrivene dijelove Dugog otoka, upoznati čari prirode i svokoliko bilje koje okružuje ovaj predivni otok u zadarskom arhipelagu, predlažemo vam da posjetite sedmodnevnu manifestaciju Dana ljekovitog bilja koja se održava od 20. do 27. svibnja.

Ako ste tek “zagrebli” u svijet ljekovitog bilja ili samo želite proširiti svoje znanje, od 20.5. pa sve do 27.5. možete se zaputiti na Dugi otok gdje će se održavati njihovi “Dugootočki dani ljekovitog bilja”, a ovo je ujedno i izvrsna prilika da se upoznate s čarima netaknute prirode ovog otoka u zadarskom arhipelagu.

Otkrivanje tajni

Dugi otok ponosi se svojom jedinstvenošću, savršenom čistoćom mora i zraka. Njeguju i cijene prirodu, a posjetitelji ostaju bez daha pred očaravajućim prizorima skrivenim u pitoresknim mjestima i na skrovitim plažama, pred veličanstvenim klifovima i bujnom vegetacijom. Stoga je cilj ovoj manifestaciji “otkriti tajne” njihovog otoka i upoznati posjetitelje sa svekolikim biljem kojim obiluje.

Ture sa stručnim vodstvom

Sedmodnevni program sastoji se od brojnih izleta u prirodi, obilazaka maslinika kao i tura vođenim stručnim vodičima za različite sfere. Stoga nikako ne propustite otisnuti se na otok koji mnogo toga ima za ispričati. Više informacija provjerite ovdje.

PHOTOS BY: Unsplash, Pexeles, Instagram, dugiotok.hr / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.