Snapinsta.app_345955266_239352055369533_2716590746561829273_n_1080

Ispred zgrade Grada Rijeke osvanula cvjetna instalacija u znak podrške riječkim rokerima u Liverpoolu

GREEN_300_listici_sredina

ŠČeuforija u rodnom gradu

Hoće li Mama ŠČ! osigurati svoj let u finale ovogodišnjeg Eurosonga još uvijek ne znamo, ali znamo da danas nastupaju sedmi u polufinalnog večeri, a podrška stiže sa svih strana posebice iz rodne Rijeke gdje je ispred Gradskog poglavarstva osvanula cvjetna instalacija s šarenim cvijećem kojeg obožavaju i oprašivači.

Veliki je danas dan za ljubitelje Eurosonga. Prva je polufinalna večer, a upravo u njoj danas nastupaju i predstavnici naše zemlje. Poruke podrške stižu iz svih dijelova Hrvatske, a posebice iz Rijeke odakle su i članovi benda Let 3 koji su svojom Mamom ŠČ! zaludili Europu.

Da su uz svoje omiljene rokere danas i čelni ljudi iz Grada, potvrdili su to postavivši instalaciju ispred Gradskog poglavarstva u znak podrške. Mama ŠČ! instalacija i foto kutak poseban je time što osim zlatnog traktora i traktorskih guma, instalaciju čini i mnoštvo šarenog proljetnog cvijeća baš ono kakvo oprašivači obožavaju. Originalnu “Cvjetnu Mama ŠČ!“ instalaciju osmislila je i realizirala riječka cvjećarica Blaženka Miletić iz cvjećarne “Čičak” u suradnji s Gradom Rijeka, a ako uđu u finale ne sumnjamo kako će ovo biti omiljeni kutak na riječkom Korzu.

Podsjetimo, Let 3 s pjesmom “Mama ŠČ!” večeras nastupa u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga koji se održava u Liverpoolu. Polufinale počinje u 21.00 sat, a Let 3 nastupa kao sedmi po redu.

PHOTOS BY: Grad Rijeka, Instagram @let3 / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.