ilica
ilica

Ilica Q’ART idućeg vikenda seli iz centra u zelenu zagrebačku oazu

GREEN_300_listici_sredina

Veselo događanje

Na poznatoj maksimirskoj šetnici očekuju nas nastupi brojnih bendova i gotovo 300 izlagača koji izlažu različite vrste rukotvorina i domaćih proizvoda.

Nakon Ilice i Španskog projekt “Q’ART u tvom kvartu” stiže i u Maksimir!

Projekt Ilica: Q’ART je community art projekt koji promišlja ekosustav grada kroz umjetnost, ekologiju, kulturu i društvene projekte. Nakon nekoliko godina uspješnog održavanja na Ilici, projekt sada seli i po zagrebačkim kvatrovima i drugim lokacijama. 

Maksimirsko će se izdanje održati od imenon “CKIM si takav si”, u čast tome što je suorganizator događanja Centar za kulturu i infomacije Maksimir (CKIM). 

Organizatori su najavili razne umjetničke discipline i public art, kulturne sadržaje, šetnje, interakcije, edukativne radionice, predavanja, čitanje poezije, prezentacije, kreativne manifestacije i okupljanje stanovnika i susjeda u parku Maksimir.

Na poznatoj maksimirskoj šetnici očekuju nas nastupi brojnih bendova i gotovo 300 izlagača koji izlažu različite vrste rukotvorina i domaćih proizvoda. OPG-i, umjetnici, humanitarci, studenti su samo neke od skupina koje će biti uključene u ovo događanje.  

Vrijeme radnje je nedjelja, 9. srpnja, 15.30 do 21.30 sati.

 

PHOTOS BY: Ilica Q'ART / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.