332323529_5802649833175900_4177477869746104314_n

Hobitsku kućicu sa zelenim krovom svatko može izgraditi za samo 3 dana!

GREEN_300_listici_sredina

San svakog ljubitelja 'Gospodara prstenova'

Tvrtka Green Magic Homes stvorila je tehnologiju zelenog življenja koja integrira stanovnike s okolinom, potičući svijest o okolišu i uvažavanje prirode, a istovremeno nudi značajne tehnološke prednosti koje pružaju jedinstveno životno iskustvo.

Ovo što upravo gledate nije scena iz filma “Hobit”, riječ je o kućicama Green Magic Homes i stvarno postoje. Ovi otkačeni domovi savršeni su za one koji teže smanjenju ugljičnog otiska – ekološki prihvatljive strukture izgrađene su ispod zemlje i otporne su na vremenske uvjete, nisu korozivne, 100% su netoksične i otporne na vatru te ne proizvode nikakve emisije.

Prema web stranici Green Magic Home, ove male kuće mogu se postaviti bilo gdje (sve dok je gradilište odobreno). Dobra stvar je što kupci mogu početi s malim kućama i kupiti panele koji bi bili dovoljni za izgradnju nekoliko modula, a zatim se proširivati s vremenom. Potrebno je samo troje ljudi da sastave strukturu u roku od tri dana, bez posebnih vještina ili teške opreme.

Biofilne strukture prekrivene su zemljom i bogatim zelenilom, što ih čini energetski učinkovitima i štede energiju dok održavaju temperaturno uravnoteženu unutrašnjost. Kako kažu iz tvrtke, ako prihvatite ovaj inovativni stil života, smirit će sva vaša osjetila, ispuniti vas dobrom energijom, radošću i unutarnjim mirom, a istovremeno će vas povezati s prirodom.

Kombinacijom tehnologije, materijala i metode gradnje koja je brza, učinkovita, obnovljiva, smanjuje količinu otpada i lokalno je proizvedena, stvara se jedinstven i futuristički dizajn koji briše granicu između interijera i prirodnog okruženja.

Biste li živjeli u ovakvoj Hobit kućici?

PHOTOS BY: www.greenmagichomes.com / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.