kevin-kelly-PPneSBqfCCU-unsplash

Doznali smo cijene pića u Žabac food outlet baru, ali ne i ponudu. Ona će se mijenjati ovisno o viškovima

GREEN_300_listici_sredina

Društvena, socijalna i ekološka odgovornost na prvom mjestu

Novo mjesto za izlaske uskoro bi mogao postati bar u vlasništvu Žabac food outleta, omiljene trgovine po pristupačnim cijenama. Kako smo doznali, i tamo će se poštivati njihova politika pristupačnosti, a izbor pića bit će prilagođen trenutnom stanju. Iako cijene još nisu točno određene, za butelju vina u centru Zagreba mogli biste izdvojiti tek nešto više od 10 eura.

Žabac Food Outlet omiljeno je mjesto mnogih Zagrepčana i Zagrepčanki gdje po znatno povoljnijim cijenama mogu obaviti shopping i to zahvaljujući širokoj ponudi raznih proizvoda iz viškova, rinfuze, a rijeđe i onih pred istekom roka trajanja. Na radost svih ljubitelja ove društveno odgovorne i ekološki održive trgovine, ovih dana izašla je vijest kako šire svoje poslovanje u vidu Žabac kafića, odnosno mjesta za zabavu i ples.

Da će i bar Žabac food outleta biti koncipiran baš poput svojih trgovina, potvrdila nam je Vlatka Vlašić, voditeljica maloprodaje. “I tamo ćemo nuditi proizvode, odnosno pića iz viškova naših dobavljača. Imat ćemo vino na čaše po povoljnijim cijenama, kao i kupnju cijele butelje”, ističe nam Vlatka.

Ono što je posebnost ovog budućeg bara u centru Zagreba je i činjenica da će se ponuda mijenjati ovisno o trenutnom stanju robe na skladištu. “U ovom baru nećete moći tražiti neko specifično piće kako je praksa u drugim kafićima ili klubovima, već ono što imamo trenutno u ponudi“, opisuje voditeljica.

Cijene su i dalje u izradi, ali poštivat će svoju otprije poznatu politiku povoljnosti pa bi butelja vina mogla iznositi otprilike 10 eura, odnosno 80 do 100 kuna, što ćete rijetko danas naći u barovima u centru Zagreba. Budući da je Žabac poznat i po širokoj ponudi slatkiša i grickalica, voditeljica maloprodaje otkrila je kako postoji mogućnost da će se gosti moći i tamo zasladiti.

Datum otvaranja ovog bara koji pokušava u centar grada vratiti glazbu uživo, a potencijalno i dobre stare plesnjake po pristupačnim cijenama još nije poznat, trenutno se radi na dozvolama i ostalim birokratskim poslovima, no po svemu sudeći bit će to jedno divno mjesto za zabavu čak i onih s nešto “plićim” džepom. “Uvijek smišljamo nešto novo, ali ono što ostaje je društvena, socijalna i ekološka odgovornost“, zaključila je Vlatka Vlašić.

PHOTOS BY: Unsplash, Instagram, Žabac food outlet / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.