hobi-industri-C-zgN_LEKb8-unsplash

Žabac na kotačima: Poznati food outlet jednom tjedno dolazi kvartove i gradove u okolici Zagreba

GREEN_300_listici_sredina

"Sve je džabe u putujuće Žabe"

Popularni food outlet koji je osvojio srca mnogih koji žive u Zagrebu sada je dostupniji nego ikad prije. Naime, Žabac Food outlet krenuo je s putujućom trgovinom koja je jednom tjedno dostupna u Sesvetama, Velikoj Gorici, Samoboru i Jakuševcu.

Za sve one koji nisu u mogućnosti navratiti do obližnjeg Žabac Food outleta stižu lijepe vijesti. Naime, najpoznatiji lanac trgovina s proizvodima po vrlo pristupačnim cijenama koji zasad ima poslovnice samo u glavnom gradu, krenuo je osvajati susjedne gradove i kvartove na kotačima. Specijalizirani autobus trgovine Žabac vozi se sa svojim proizvodima koje možete pronaći i u njihovim poslovnicama, no sad je do njih doći nekima biti mnogo bliže.

Četiri su “stanice” zasad gdje Žabac bus dolazi sa svojom putujućom trgovinom. Jedna od njih su Sesvete, zatim Velika Gorica, Samobor i Jakuševac, a možete ga pronaći na sajmovima navedenih lokacija. U četvrtak na sesvetskom sajmu, petkom na velikogoričkom, u subotu u outletu na kotačima mogu kupovati u Samoboru, dok je nedjelja rezervirana za Jakuševac. “Donosimo samo najbolje proizvode zato svratite nam i uvjerite se sami da je košarica u Žapcu najpovoljnija i to ne samo u Zagrebu, već u cijeloj Hrvatskoj i upravo ona dolazi baš na Vašu adresu”, ističu iz Žabac Food outleta.

Ovakav način kupnje osim što je daleko isplatljiviji, on je svakako i ekološki osviješteniji jer upravo Žabac nudi proizvode koji su viškovi u brojnim skladištima, a umjesto da završe na otpadu, oni su itekako vrhunske kvalitete i upotrebljivi u našim kuhinjama i kućanstvu. “Jako puno hrane se baca i svi su svjesni da se mora platiti zbrinjavanje hrane koja se baca, a ta hrana je još u odličnom stanju. Sve se može prodati samo se treba dobro organizirati, dogovoriti i naprosto pristupiti tome odgovorno”, rekla je za naš portal još u lipnju prošle godine Vlatka Vlašić, voditeljica maloprodaje.

PHOTOS BY: Žabac food outlet, Facebook / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.