alexandra-gorn-WF0LSThlRmw-unsplash

Domaća platforma koja će vašoj rabljenoj odjeći dati novu svrhu

Riješite se suvišnih stvari

Svojoj rabljenoj odjeći možete dati novo postojanje prodajući je na ReStyloh. Saznajte točno kako...

Većina nas ima pun ormar odjeće koja nam više ne odgovara ili nam se jednostavno više ne sviđa. Istraživanje u SAD-u je pokazalo da prosječna osoba u ormaru ima 105 artikala, od toga 21 smatra nenosivim, 33 preuskim, a 24 preširokim. Hrvatska platforma ReStyloh ima za cilj omogućiti korisnicima da upravo te artikle pretvore u sreću kupca, ali i svoju zaradu.

ReStyloh je platforma na kojoj možete prodati, razmijeniti, te pokloniti rabljenu odjeću, obuću i modne dodatke. Inače, lansiran 2019. godine pod nazivom Oblekica, nakon što su radili na unaprjeđivanju novih funkcionalnosti, performansu i dizajnu, u novu 2021. su ušli u novom ruhu i doslovno shvatili izreku “New year, new me”. ReStyloh je inspiriran riječima reduce, reuse, recycle i restyle. Boje koje su koristili u dizajnu su osvježavajuće i predstavljaju elemente prirode. Zrak, vodu i zemlju – sve ono što štitimo održivom modom.

Ekipa koja se brine o ovoj platformi se naziva skromnom grupom entuzijasta koja je svojom vizijom zelene mode, održivosti i stila privukla brojne istomišljenike. Smatraju da održiva moda dugoročno donosi dobrobit cijelom čovječanstvu, ne samo onima koji ju koriste.
Osnivačica platforme je biznis konzultantica, koja je u svom projektu spojila dvije strasti – modu i ekologiju. Ostatak tima se sastoji još od programera koji inače radi u jednoj velikoj IT tvrtki iz Münchena i magistrice ekonomije koja vodi komunikacijske aktivnosti u Hrvatskoj. No oni žele da fokus bude na vrijednostima koje razvijaju kroz ReStyloh platformu, a to su jednostavan clean dizajn, vrhunska tehnička izvedba u koju kontinuirano ulažu, izvrsni međuodnosi korisnika i zajednica koja se gradi na zajedničkim vrijednostima: zelena moda, održivost, ekologija, razmjena stila, kreativnosti i modne inspiracije, te upoznavanje zanimljivih pojedinaca u toj kreativnoj zajednici.

Na njihovom Instagram profilu možda ste mogli primijetiti akciju #obicniljudneobicniormari, koja prikazuje njihove korisnike, pojedince različitih stilova i profila, obične ljude poput vas i nas, a zanimljivog stila, koji vrlo rado kupuju second-hand odjeću i pobornici su zelene mode. A to im je na kraju i misija, da što većem broju ljudi second-hand bude prvi izbor za sve.

Odlična vijest je da je ova platforma potpuno besplatna, te da svoje stvari možete početi prodavati već danas. Za više informacija kako koristiti stranicu posjetite službenu web stranicu ili njihov Instagram profil.

PHOTOS BY: Unsplash / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.