kelsey-chance-tAH2cA_BL5g-unsplash (1)

Danas ne želite propustiti Shop&Wine u Preradovićevoj!

GREEN_300_listici_sredina

Vino i kupovina "local made" proizvoda

Modni kolektiv koji okuplja šest domaćih dizajnerica svoj unikatni događaj opisuje kao ležerno druženje uz predstavljanje rada i umjetnica zainteresiranoj publici.

U želji da u predblagdansko doba građane podsjete na domaći dizajn, kvalitetan proizvod i sporu modu, a istovremeno se, na karakterističan, ‘spori’ način, suprotstave konzumerskom ludilu Black Friday-a, domaći kreativci odlučili su organizirati Shop & Wine pop up!

Ako se pitate u čemu je poveznica između vina i mode, oni to vide ovako – vrhunsko vino kao simbol uspjeha nakon dugotrajnog i predanog planiranja, promišljanja, kreativnosti te fizičkog rada savršena je pratnja u razgledavanju delikatnih,ručno izrađenih, pomno osmišljenih, održivih odjevnih predmeta lokalnih modnih brendova.

U tu svrhu, 6 modnih brendova, dizajnerica i  članica kolektiva ArtiZanat, osmislilo je događaj koji će ležernim večernjim druženjem, uz pića Miva galerije vina i Santa Clara fine craft spirits, građanstvu predstavljati odjeću iz svojih novih kolekcija, a ponešto i iz prethodnih, jer kao i dobro vino,naši proizvodi s vremenom ne gube na vrijednosti.

Druženje je zakazano za danas, 25. studenog u 17h, u Preradovićevoj ulici 40 u Zagrebu, a sljedeća vinsko-modna družiona već ima datum! Naime, 9.12. na istoj lokaciji navratite na čašicu vina, razgovora i puno dobrom shoppinga.

I za kraj, jedna jako dobra vijest! Ovaj događaj će se ponavljati svaki mjesec!

PHOTOS BY: Press, Unsplash / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.