1672990634490 (1)

Britanskom premijeru nude milijun funti ako mjesec dana prestane jesti meso

GREEN_300_listici_sredina

Ranije izazvali i Trumpa i papu!

Iz Organizacije GenV koja je izazvala britanskog premijera nadaju se da će Sunak prihvatiti ponudu od milijun funti. Pozivaju ga da bude primjer i pokaže kako biljna prehrana može biti zadovoljavajuća, zdrava i ekološki pozitivna.

Međunarodna neprofitna organizacija, Generation Vegan (GenV), izazvala je britanskog premijera Sunaka da postane vegan na mjesec dana u zamjenu za donaciju od milijun funti dobrotvornoj organizaciji po njegovom izboru.

“Premijer Sunak obećao je zaštititi budućnost našeg planeta i više je puta govorio o važnosti pokazivanja suosjećanja. Sada ga molimo da njegove riječi slijede djela i da usvoji biljnu prehranu barem mjesec dana. Iskreno se nadamo da će prihvatiti našu ponudu od milijun funti. Pozivamo ga da bude primjer i pokaže kako biljna prehrana može biti zadovoljavajuća, zdrava i ugodna – kao i etički i ekološki pozitivna“, poručila je izvršna direktorica GenV-a, Naomi Hallum.

Izazvali i papu 

Ovo nije prvi put da Generation Vegan izaziva poznatu osobu da prihvati veganski stil života za dobrotvornu donaciju. Ranije su izazvali bivšeg predsjednika SAD-a Donalda Trumpa, kao i papu. Njihove kampanje, tvrde, imaju za cilj istaknuti utjecaj uzgoja životinja na okoliš, onečišćenje, krčenje šuma i gubitak raznolikosti.

 

PHOTOS BY: Reddit, GenV, Twitter / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.