sladoled
sladoled

Zelenarium organizira online radionicu izrade veganskog sladoleda

GREEN_300_listici_sredina

Njam

Radit će se na tri vrste sladoleda; s bananom bez i s orašastim plodovima, te na trećoj koja je najavljena kao iznenađenje.

Želite li naučiti doma praviti veganski sladoled, Zelenarium vam daje savršenu priliku – 8. kolovoza organiziraju online radionicu na kojoj će polaznike učiti kako od najboljih sastojaka napraviti tri vrste vegasnkih, sirovih sladoleda.

Radit će se na tri vrste sladoleda; s bananom bez i s orašastim plodovima, te na trećoj koja je najavljena kao iznenađenje.

“Ako želiš naučiti kako pripremiti ukusne sladoledne poslastice bez upotrebe životinjskih proizvoda i umjetnih aditiva, ovaj tečaj je namijenjen upravo tebi”, napisali sui z Zelenariuma.

Trajni pristup receptima

Kažu kako je cilj radionice da polaznici otkriju nove mogućnosti za pripremu ukusnih i zdravih sladolednih poslastica, da se osjećaju inspirirano i podržano u kreativnom izražavanju kroz sladoledne kreacije i da im trajni pristup snimkama i receptima omogući da uvijek uživaju u omiljenim slasticama.

“Dobit ćeš trajan pristup snimci da uvijek možeš ponovno proživjeti ovo slasno iskustvo. I kao poseban bonus, dobit ćeš PDF s receptima”, poručuju organizatori.

Radionica počinje u 20, a traje do 22 sata, a prijave su ovdje.

PHOTOS BY: Pexels / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.