Licitar

Zagrebački proizvođači suvenira nastavljaju svoju dugogodišnju tradiciju

GREEN_300_listici_sredina

Predstavit će se sedam obrtnika

Ako vas zanima povijest i izrada nekih od najpoznatijih zagrebačkih suvenira, dođite na Cvjetni trg! Sugrađanima i turistima svoj rad će predstavit sedam proizvođača, a vjerujemo da će svi pronaći nešto za sebe unutar široke palete ručnih unikatnih radova.

Zagrebački proizvođači suvenira predstaviti će se na zagrebačkom Cvjetnom – Trgu Petra Preradovića od 20. do 22. listopada 2022. godine. Na sajmu će svi posjetitelji imati prilike izabrati rukotvorine  zagrebačkih umjetnika, kreativaca i rukotvoraca. Predstavit će se sedam obrtnika koji će vam, osim prodaje, vrlo rado objasniti i dio procesa izrade vlastitih proizvoda.

Na štandovima obrtnika moći će se odabrati licitarska srca sa dugogodišnjom tradicijom i medenjake, ručno izrađene moderne heklane igračke, drvene igračke i makete, umjetničku unikatnu ručno izrađenu keramiku, dizajnirani nakit od mjedi, bakra, aluminija i  kože, ručno šivane torbe i ruksake od pamuka, lana i eko kože.

Brendovi vlastitog dizajna i ručne izrada su obrti Tomica Marica, Fairy corner, Sitotisak Lalić, Art HD, Ata4art, Angel i Landavia art. Dolazi vrijeme darivanja pa je ovo prilika da se izabere nešto originalno i unikatno kao poklon za svoje najmilije. Dođite ih podržati na Cvjetnom i time dozvolite da se ova hvalevrijedna tradicija nastavi.

PHOTOS BY: Press, Pinterest / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.