138878990_10105119309644653_6925130071635310409_n

Upoznajte par koji je svojim rukama napravio kućicu na drvetu. Postala je aposlutni hit

GREEN_300_listici_sredina

Godišnje zarade gotovo 50.000 eura!

Danas su vlasnici kućice na drvetu koja ima sve potrebno za život - spavaću sobu u visokom potkrovlju, krevete za djecu, ploču za kuhanje te klima uređaj i električni grijač.

Podignuo sam svaki komad drveta, svaki komad poda, krovne rešetke, podne rešetke i veliku četverostruku gredu. Također, nabavio sam hrpu cedrovih trupaca od prijatelja koji je gradio kuću. U svojoj kući imam pilanu kako bih mogao izglodati sav cedar, kazao je za Business Insider Will Sutherland, entuzijast koji je na svom imanju napravio posebnu kućicu na drvetu.


Od malena ju je htio imati, a onda je u šest mjeseci realizirao svoj san. Danas je Willova kućica, bajkovito mjesto za spavanje u krošnji, jedna od najpopularnijih na Airbnbju.

Supruga – najveća podrška

U cijelom procesu, od ideje pa sve do građevinskih radova, Willu je pomagala njegova supruga, koja je najviše bila zadužena za dovršavanje poda i obrezivanje dasaka.

“Ona radi kao specijalistica za arboretume, a bila je uz mene svaki dan kad bi se vratila kući s posla”, kazao je ponosni Will.

Danas su vlasnici kućice na drvetu koja ima sve potrebno za život – spavaću sobu u visokom potkrovlju, krevete za djecu, ploču za kuhanje te klima uređaj i električni grijač. Nema tekuće vode, ali Will svojim gostima osigura spremnik za vodu od gotovo 20 litara za osobnu higijenu.

Sutherland je prije kućice preuredio i školski autobus u atrakciju za iznajmljivanje i sada od ovih objekata zarađuje gotovo 50.000 dolara godišnje.
Budući da su i kućica i autobus iznajmljeni gotovo cijele godine, Will i njegova supruga žive u maloj zajednici u šumi, a kada god ima slobodnog vremena, Will uređuje travnjak i vodi malu pilanu.

PHOTOS BY: Sabrina Hartley, Airbnb, Facebook / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.