vintage
vintage

Za vikend u Vintage Industrialu sajam kreativaca i zanimljiva eko radionica

GREEN_300_listici_sredina

Uronite u svijet ručnog rada!

Želja im je u svoje aktivnosti uključiti što veći broj različitih dionika jer smatraju da upravo njegovanjem duboke veze između umjetnosti, kreativnosti i prirode mogu ponuditi rješenja za brojne probleme današnjice. 
 Ove subote, 8.7. od 11 do 18h na starom mjestu, u ljetnom vrtu Vintage Industriala, Artizanat poziva sve koji su ostali na vrućini gradskog asfalta da im se pridruže na novom i bogaćenom izdanju Kreativnog boravka! Uz bogatu ponudu radova lokalnih kreativaca koja oduševljava posjetitelje svih dobi i interesa, ovo izdanje Kreativnog boravka posebno je i zahvaljujući novim iskustvima koja su osigurali za posjetitelje.
Novost na ovom izdanju je suradnja s udrugom BIOM koja okuplja zaljubljenike u prirodu i čija je misija očuvanje bioraznolikosti zbog dobrobiti prirode i društva. Na BIOM-ovoj radionici moći ćete se zabaviti i izraditi vlastiti 3D model ptice, saznati nešto o ugroženim vrstama ptica i o aktivnostima koje ova naša poznata udruga provodi za njihovu zaštitu. Radionica je spoj kreativnog rada i učenja o zaštiti prirode čemu teže i članovi udruge ArtiZanat.

Dodatna novost, koja će veseliti sve kreativce kao i one koji se tek žele početi baviti rukotvorstvom, u ulozi hobija ili profesionalno, je gostovanje kreativne trgovine Art Point koja će svim zainteresiranima predstaviti svoju ponudu epoxy smole, akrilnih boja, lakova, kaligrafskog pribora, slikarskih platna i sličnog. Osim samih materijala za izradu, nude i zaštitu i pribor koji su potrebni za rad te su stalno u potrazi za novim materijalima u skladu s potrebama lokalnih rukotvoraca.

Artizanat okuplja kreativce, umjetnike i male obrtnike kojima je želja inspirirati vas i podržati za život u ljepšoj, boljoj i zdravijoj svakodnevici. “Želja nam je u naše aktivnosti uključiti što veći broj različitih dionika jer smatramo da upravo njegovanjem duboke veze između umjetnosti, kreativnosti i prirode možemo ponuditi rješenja za brojne probleme današnjice“, objašnjava Marta Raljević iz ArtiZanata, udruge koja je već postala poznata po genijalnim buvljacima, vintage okupljanjima i kreativnim oazama koje oduševe Zagrepčane iz godine u godinu.

Bilo da ste iskusni umjetnički entuzijast ili jednostavno cijenite ljepotu i vještinu koje stoje iza unikatnih komada, ovo događanje će osvojiti vaša osjetila i maštu.

PHOTOS BY: Press, Facebook Page Art Point, Unsplash / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.