solar
solar

U Čakovcu za vikend predavanje o sunčanim elektranama za kućanstva

GREEN_300_listici_sredina

Edukacija za građane

Predavanje će se održati u zgradi Scheier na adresi Ulica Matice hrvatske 2 u subotu, 17. lipnja, s početkom u 12 sati.

U Čakovcu stručni tim servisa Zelene energetske zadruge Na sunčanoj strani organizira predavanje naslovljeno “Kako do vlastite solarne elektrane?”. Ovi profesionalci su specijalizirani za podršku u realizaciji sunčanih elektrana za kućanstva, a fokus predavanja je na primjenu sunčanih elektrana za vlastitu potrošnju u kućanstvu.

Odgovorit će na pitanja: kako izgleda proces ugradnje sunčane elektrane, koji su uvjeti i od kuda krenuti, kako se određuje snaga elektrane i visina investicije, kako se ostvaruju uštede, te koje su mogućnosti za sufinanciranje.

Predavanje će se održati u zgradi Scheier na adresi Ulica Matice hrvatske 2 u subotu, 17. lipnja, s početkom u 12 sati. Događanje je organizirano u sklopu događaja “Zagledaj se u Sunce“, koji organiziraju Zelena energetska zadruga, Astronomsko društvo VEGA i Grad Čakovec, a dio je aktivnosti projekata Dobra energija – Solarna energija za energetsku tranziciju i SOL4ALL.

Prijaviti se možete ovdje.

PHOTOS BY: Pexels / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.