beth-macdonald-7Y8gfWM-1dw-unsplash

Sve više održivih kompanija uvodi korporativno volontiranje: Zaposlenici čistili, popravljali ograde, šetali životinje…

GREEN_300_listici_sredina

'Djela, ne riječi'

Kaufland je još prije nekoliko godina pokrenuo hvalevrijedan projekt korporativnog volontiranja u kojem potiče svoje zaposlenike da se uključe u svoju zajednicu te volontiraju, a ove su godine mogli odabrati udrugu po svome izboru.

Način je to na koji Kaufland želi dati više zajednicama u kojima djeluje, a brojan odaziv zaposlenika govori o tome koliko su zaposlenici spremni učiniti za dobrobit drugih i koliko je ovaj projekt potreban.

Tako su u gradovima diljem cijele Hrvatske zaposlenici posjetili razne udruge poput Udruge KAS koja provodi program terapijskog jahanja za sve osobe s invaliditetom, Udruge Regoč iz Slavonskog Broda, Prijatelji životinja i prirode iz Čakovca te Udrugu Snoopy.

Više od 10 udruga

Kauflandovci se nisu bojali zasukati rukave i prionuti na fizičke poslove poput čišćenja, bojenja zidova, popravljanja ograda, pa čak i pomoći u šetnji životinja te održavanju čistoće udruga. Prva faza volontiranja traje cijeli listopad i studeni, a obuhvatit će preko 40 zaposlenika Kauflanda te više od 10 udruga.

“Kaufland već dugi niz godina organizira ovakve projekte za svoje zaposlenike, razmišljajući o važnosti sudjelovanja u zajednici te pomaganju drugima. Jako smo ponosni i zahvalni svim našim zaposlenicima koji su se uključili u volontiranja i pokazali velika srca te empatiju prema potrebitima, a veselimo se i nastavku ovog projekta početkom 2024. godine“, izjavila je Marija Franić, voditeljica Korporativnih komunikacija u Kauflandu.

 

 

PHOTOS BY: Unsplash / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.