20191226-Pano-Sljeme

FOTO Ovako izgleda pogled na grad s vidikovca Sljeme

GREEN_300_listici_sredina

Spektakularan je

Vidikovac je pet friendly pa uvijek možete povesti svog ljubimca sa sobom. 

Toranj na Sljemenu godinama je bio odredišna točka brojnim planinarima i zaljubljenicima u prirodu, a otkada je ondje otvoreni vidikovac, posjetitelja koji žele uživati u pogledu sve je više.

Podsjetimo, najnovija turistička atrakcija u glavnom gradu nalazi se samo 50 metara od gornje stanice nove žičare i na vrhu televizijskog tornja na Sljemenu.

Smješten na nadmorskoj visini od 1118 metara, otvoreni vidikovac pruža spektakularan pogled na Medvednicu, Hrvatsko Zagorje, Zagreb i Sloveniju s druge strane.

Osim toga, vidikovac je pet friendly pa uvijek možete povesti svog ljubimca sa sobom.

“Pas je najbolji čovjekov prijatelj i uz uvjet da je sve vrijeme na povodcu, Vaš pas je kod nas dobrodošao. Uživajte zajedno”, stoji na službenim stranicama.

A koliko to sve košta?

Cijene su podijeljene u tri kategorije. Za jednokratnu ulaznicu posjetitelji će morati izdvojiti 10 eura, dok cijena cjelogodišnje karte za odrasle osobe iznosi 20 eura. Trajna ulaznica, pak, vrijedi za neograničeni broj dolazaka, a košta 100 eura. Detalje o popustima za djecu i studente potražite ovdje.

 

PHOTOS BY: Facebook, OIV Sljeme / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.