Festival pasa svih rasa (8)

Slastičarnica za pse, radionice izrade psećih kolačića i treninzi: Sve to na prvom Festivalu pasa kod nas

GREEN_300_listici_sredina

Donosimo detalje

Kako ih odgojiti, zašto udomiti psa te kako utječu na razvoj djeteta – tek su neka od pitanja na koja će se odgovoriti na ovom jesenskom vikendu posvećenom svim njuškama.

Omiljeno zagrebačko zeleno “šetalište“ pasa, Trg dr. Franje Tuđmana, 7. i 8. listopada pretvorit će se u nešto puno veće i zabavnije za najslađe njuške. Festival pasa svih rasa priprema dvodnevno druženje, zabavnu i edukativnu manifestaciju s vrlo važnom porukom i ciljem – udomljavanjem životinja.

Pod generalnim pokroviteljstvom branda ZOOCITY, četveronožne ljubimce i njihove vlasnike dočekat će veliki poligon od 100m2 na kojem će treneri pasa raditi vježbe i treninge s psima te brojne aktivnosti i sadržaji poput “grooming“ zone i korneri za fotografiranje na koje nitko neće ostati imun.

Potraga za ‘zauvijek domom’

Prvi ovakav festival u Zagrebu priprema brojna iznenađenja za posjetitelje, a brojni brandovi i proizvođači predstavit će svoje proizvode – od hrane i dodataka prehrani za pse do higijenskih potrepština i neizbježnih asesoara no najveći će se fokus staviti na izlagačke pozicije udruga koje promiču udomljavanje.

Psi koji su trenutno na čuvanju kod volontera na ovoj će dvodnevnoj manifestaciji potražiti svoj “forever home“ pa su na popularnom Tuđmancu svakako dobrodošli i svi oni koji još nemaju ljubimca, a već duže vrijeme razmišljaju o tome.

Za napuštene životinje

Projekt možete podržati i samim dolaskom te pričanjem o humanom činu spašavanja napuštenih životinja, a prolaznici koji samo obožavaju biti u društvu pasa dočekat će veliki food court kao glavno mjesto druženja uz DJ nastupe.

Na samoj pozornici, u centralnom dijelu prostora, tijekom dana će se održavati prezentacije i radionice. Profesionalci će svim zainteresiranima pokazati kako pravilno njegovati zube, dlaku i nokte svoga psa, kako raditi domaće pseće kolačiće, kako psa naučiti trikove i još puno toga. Kako izabrati psa po mjeri? Koji su novi pristupi u prehrani pasa?

Za sve ljubitelje pasa 

Kako ih odgojiti, zašto udomiti psa te kako utječu na razvoj djeteta – tek su neka od pitanja na koja će se odgovoriti na ovom jesenskom vikendu posvećenom svim njuškama, a da ne ostane sve samo na ozbiljnim temama, osmišljen je posebni zabavni program, točnije izbor za najveselijeg psa i natjecanje u spretnosti.

Na jednom mjestu će se tako naći proizvođači hrane, pet shopovi, veterinari, prihvatilišta, treneri, groomeri, “slastičarnice“ za pse, hoteli za pse i ostali ljubitelji pasjeg svijeta. Svim ljubiteljima životinja, budućim vlasnicima pasa, kao i klincima, psi poručuju “vau vau, vidimo se“!

Detaljne informacije o programu bit će dostupni na web stranici, a festival je moguće pratiti i putem Facebooka i Instagrama.

PHOTOS BY: press / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.