‘Pojma nismo imali kakva će se ljubav dogoditi!’ Upoznajte Thelmu i Troyea iz Zagreba

GREEN_300_listici_sredina

Ne odvajaju se jedno od drugoga

Ključ ovako uspješne socijalizacije pasa je dobar odgoj. Troye je, govori na Goran, od početka bio mirniji pas, a kada je Thelma došla zavladala je apsolutno svime.

Troye je stariji. To je dečko koji je kod nas stigao prošle godine u drugom mjesecu, a Thelma je došla ove godine tek prije mjesec dana, rekao nam je Goran Bukan Breberić, vlasnik dvoje preslatkih pasa koji su ovih dana oduševili društvene mreže.

Naime, Thelma i Troye ne odvajaju se jedno od drugoga. Točnije, kako nam je opisao Goran, Thelma u stopu prati svog starijeg prijatelja koji, od kada je ona došla, nema mira.

“Naši su se svi psi zvali s početnim slovom T, to se dogodilo potpuno spontano. Oduvijek smo imali pse i svakome je ime počinjalo sa slovom T”, objasnio je.

Ključ ovako uspješne socijalizacije pasa je dobar odgoj. Troye je, govori na Goran, od početka bio mirniji pas, a kada je Thelma došla zavladala je njegovom hranom, vodom, krevetom, apsolutno svime. Teži samo jedan kilogram i dvjesto grama, ali nema izbora Troye”, kroz smijeh kaže Goran.

Nama su apsolutno uljepšali dan.

PHOTOS BY: Privatni album / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.