sajam umjetnina

ArtiZanat poziva kreativce u Kreativni boravak: Ekipa koja izrađuje svojim rukama i uz to djeluje održivo

GREEN_300_listici_sredina

Vikend je vrijeme za druženje s kreativcima

Kamo za vikend 10. lipnja? Ako ste ljubitelji kreativnih ideja, posjetite dvorište Vintagea u Zagrebu, gdje će se održati festival rukotvorina, a ondje možete pronaći nešto lijepo što će vam razveseliti srce.

Ovo je doba godine prepuno raznih događanja, a za kreativce i ljubitelje kreativnosti sprema se u Vintageu posebna poslastica. ArtiZanat, kreativni kolektiv koji okuplja lokalne obrtnike, umjetnike i kreativce, 10. lipnja organizira ljetni festival rukotvorina “Summer craft spot”. Festival možete posjetiti od 10 do 17 sati.

 

“Službeno najavljujemo prvi ovogodišnji Kreativni boravak, koji će se održati u divnom i osvježavajućem ljetnom vrtu u @vintageindzagreb. Sajam će otvoriti naš ljetni festival rukotvorina – Summer craft spot
Bogat program festivala, koji za vas pripremaju članovi ArtiZanata, pun je izvrsnih prilika za bolje upoznavanje s lokalnom handmade i art scenom. Naravno, Kreativni boravak ne smijete propustiti ukoliko ste u potrazi za darovima jer će unikatna i raznovrsna ponuda osigurati nešto za svakoga.

Podržite naš rad i ovaj novi zagrebački festival te nas posjetite 10.6. između 10 i 17h! Veselimo se vašem dolasku i inspirativnom druženju – vidimo se. “, napisala je ekipa kreativaca na svome Instagram profilu.

Inače, riječ je doista cool ekipi koja stvara mala umjetnička čudesa; od nakita i odjeće do potrepština za kuću. I posebno treba istaknuti da svojim vrijednim rukama pospješuju polet i snagu malog poduzetništva u Hrvatskoj,promovirajući spori i održivi način života.

 

PHOTOS BY: Green.hr/Instagram/Pexeles / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.