Prodaje se ‘komad ljubavi’: Pogledajte koliko košta zemljište na hrvatskom otoku u obliku srca

GREEN_300_listici_sredina

Zanimljiv oglas

Na popularnom online hrvatskom oglasniku objavljen je jedan zanimljiv oglas. Prodaje se zemljište koje se nalazi na hrvatskom otoku ljubavi, Galešnjaku, a košta 10 milijuna eura.

Uoči mjeseca zaljubljenih, osvanuo je oglas za prodaju dijela otoka poznatog kao “otok ljubavi”. Radi se o Galešnjaku koji svojim reljefnim oblikom podsjeća na srce.
Prodaje se komad zemljišta koji ima cca. 30.000 m2 koji je u jednom komadu i rasprostranjuje se na više od 500 metara obale, a košta 10 milijuna eura.
“S ovom nekretninom možete napraviti stvarno nešto jedinstveno, pogotovo kad su vam stalno parkirani gosti s jahtama poput Beyonce i Jay Z-ja (Beyonce je čak jednom prilikom slavila svoj rođendan tu), Jeffa Bezosa, Michaela Jordana itd.”, stoji u oglasu.

Potencijalnim kupcima ponudili su i mogućnost otvaranja Obiteljsko-poljoprivrednog gospodarstva na površini od tri hektara. “Uz to se može napraviti 400 metara kvadratnih nadzemne građevine i 1000 metara kvadratnih podzemne. To je izvrsna mogućnost za poljoprivredni elitni turizam s vilom i/ili restoranom te velikim skladištem za masline, vino i ostalo bilje…”, piše u oglasu.

Hrvatski otok ljubavi jedan je od naših najpoznatijih manjih otoka, kojeg je Brightside jednom uvrstio i na svoj popis 20 svjetskih čuda. Portal Europe Best Destinations objavio je ususret Valentinovu popis najromantičnijih destinacija u Europi, a među njima je upravo Galešnjak.

PHOTOS BY: Guliver image, Screenshot, Pinterest / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.