turisti naslovna

(VIDEO) Požar na Havajima: Turisti, koji su svjedočili vatrenoj stihiji, objavili tužne prizore iz Lahaine

GREEN_300_listici_sredina

Vatrena stihija

CNN je objavio da se broj žrtava povećao na 55, a Lahaina, nekad havajsko turističko središte, pretvorila se u sablasni grad.

U utorak na otoku Mauiju, koji je dio havajskog otočja, počeo se širiti požar koji je ubrzo izmakao izvan kontrole, a najviše je pogođen grad Lhaina, tamošnja turistička meka. Prizori strašnog razaranja, čije se snimke šire internetom, zastrašujući su. Nakon izbijanja požara,

Vlasti su zamolile sve turiste da napuste otok, a organizirana je i evakuacija autobusima. Mnogi turisti koji su se tijekom vatrene stihije našli na  Havajima na svojim su društvenim mrežama proširili snimke koji prikazuju Lahainu izgorenu do temelja.

@krizelljoshriyah

08.08.23 Lahaina Maui Fire!!!#staysafeeveryone #maui #hawaii #brushfire

♬ Somewhere Only We Know – Gustixa

Od jučerašnjega dana broj poginulih popeo se s 34 na 55, a  dužnosnici procjenjuju da, nažalost, još nije kraj ljudskim žrtvama.

@kinakay85

Front Street in Lahaina, Maui. #lahainapizzacompany #maui #mauihawaii #hawaiitiktok #lahaina #lahainahawaii #frontstreetlahaina #lahainafire #mauifire #mauifirerescue #mauifiredepartment #mauifires

♬ original sound – Kina Kay

Vatrena stihija, koja je zahvatila Lahainu, kako izvještava CNN, trenutno je 80% pod kontrolom, a vatrogasci uspješno pobjeđuju i druga dva velika požara na otoku.

@huskeranian

#hawaii #maui #fire #oahu #lahaina

♬ Turn Yo Clic Up – Quavo & Future

Tisuće ljudi i je evakuirano, dok je gotovo 11.000 stanovnika Mauija još uvijek bez struje.

@pogirawako0

Maui Hawaii still on fire 🔥🔥🔥

♬ original sound – Proud Ilocano

 

@moanangg

#maui #mauihawaii #mauifire2023 #lahainahawaii #lahainatown

♬ original sound – IamMoana 🌺

Diljem SAD-a vlasti su poslale apel za pomoć žrtvama s havajskog otoka Maui.

PHOTOS BY: TikTok Screenshot / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.