havaji nasl

Dronom snimljena strava u Lahaini: Grad na Havajima spaljen do temelja

GREEN_300_listici_sredina

Vatrena stihija je nezaustavljiva

Vatrena stihija još divlja na havajskom otoku Maui, a grad Lahaina broji mnoge ljudske žrtve te gotovo spaljen do temelja. havaji

Na havajskom otoku Maui požar ne jenjava, a kako izvještavaju svjetski mediji, sve je više i ljudskih žrtava. Zasad je zabilježeno čak 36 poginulih, a evakuacija stanovništva i izvlačenje iz kritičnih zona je cijelo vrijeme u tijeku.

Trenutno je teško odrediti stvarnu štetu, a nadležne službe na otoku Mauiju upozoravaju da bi broj mrtvih mogao rasti.

Donosimo snimu drona vatrene stihije strašnih razmera nad Lahainom, koja je nekad bila turističko središte otoka i povijesni grad, čija je jezgra nastala početkom 18. stoljeća i upisana je u Američki nacionalni registar povijesnih mjesta.

Brian Schatz, američki senator s Havaja, objavio je na društvenoj mreži da je Lahaina “gotovo potpuno spaljena”. Središte toga grada nastalo je početkom 18. stoljeća i upisano je u Američki nacionalni registar povijesnih mjesta.

PHOTOS BY: ScreenshotYoutube / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.