mike-swigunski-3E2zM9IF-bU-unsplash

Ovo ne smijete propustiti: Plitvička jezera uskoro značajno snižavaju cijene ulaznica

GREEN_300_listici_sredina

Poseban tjedan

Na službenoj stranici napominju da se ulaznice moraju kupiti online.

Jednu od najljepših prirodnih destinacija na svijetu uskoro ćete moći posjetiti po promotivnim cijenama. Kako su napisali iz Nacionalnog parka Plitvička jezera na svojim službenim stranicama, promotivni tjedan održat će se od 01. do 08. listopada ove godine.

Taj će tjedan ujedno imati posebno značenje, budući da se tada obilježava 44. obljetnica međunarodnog značaja – dan kad su Plitvička jezera uvrštena na UNESCO-ov popis svjetske baštine.

Dobra ušteda

Redovne cijene za odrasle su 40 eura, za studente 25, a za djecu 15 eura. No, promotivne cijene za ulazak u park i posjet svih 16 jezera taj će tjedan izgledati ovako:

Cijena ulaznice za odrasle je 10 €
Za studente 6.50 €
Za djecu (7-18 godina) 4.50 €

Na službenoj stranici napominju da se ulaznice moraju kupiti online.

Inače, na samo dva sata vožnje od glavnog grada Hrvatske, na Plitvičkim jezerima možete uživati u prizorima kao iz bajke. CNN je naš najstariji Nacionalni park uvrstio u top 25 najljepših lokacija na cijelom svijetu, a svake godine bilježe popriličan broj posjetitelja.

PHOTOS BY: Instagram, Unsplash / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.