2_3af59ee5-b5ea-4280-a3a8-8a6ea859ad79_800x

Ovo je zasigurno najzabavniji način da i svoje mališane uključite u zalijevanje vrta

GREEN_300_listici_sredina

Vodena raketa je najpoželjnija igračka sezone

Uključivanje djece u zalijevanje vrta pomoću igračke za bacanje vodenih raketa praktično je iskustvo brige o biljkama i zabavna igra u jednom.

Ako ste u potrazi za kreativnim načinom da svoje mališane uključite u brigu i uzgoj bilja, a koji će kombinirati igru, učenje i vrtlarenje, ne tražite dalje, jer upravo smo pronašli genijalnu igračku koja nudi sve navedeno, a koja je pruža nevjerojatno zabavan i edukativan način da se družite s djecom za vrijeme vrućih, ljetnih mjeseci.

Riječ je o ‘vodenoj raketi’ koja je u zavladala društvenim mrežama, te koja kombinira dječje uzbuđenje lansiranja rakete s praktičnošću zalijevanja vrta. Osim toga, ove pomalo smiješne rakete pružaju učinkovito i ciljano zalijevanje biljaka. Naime, voda koja izbija iz rakete oponaša kišu, osiguravajući da biljke dobiju temeljito i ravnomjerno zalijevanje, a što može biti posebno korisno za velike vrtove ili područja do kojih je teško doći klasičnim metodama navodnjavanja.

Isto tako, ove zabavne rakete potiču učinkovito korištenje vode; izravnim usmjeravanjem na biljke koje treba zaliti, troši se znatno manje vode u usporedbi s prskalicama ili zalijevanja vodenim crijevom, a što samo po sebi pomaže očuvanju vodenih resursa i promiče ekološki prihvatljivu vrtlarsku praksu.

Gdje kupiti ‘vodenu raketu’?

Uključivanje djece u zalijevanje vrta pomoću igračke za bacanje vodenih raketa praktično je iskustvo brige o biljkama i zabavna igra u jednom, što je savršen način da i vaša djeca postanu osvještenija, barem kada je uzgoj bilja u pitanju. Osim što uče o važnosti redovitog zalijevanja, promatraju rast biljaka, te s užitkom pomažu u vrtlarskim zadacima koji će uz ovu simpatičnu igračku biti zabavniji no ikada. Vodenu raketu možete naručiti ovdje!

PHOTOS BY: Pexels / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.