ezgif-3-2012beebc6

Ove bočice laka za nokte mogu se beskonačno čistiti i puniti!

GREEN_300_listici_sredina

Bez štetnih sastojaka i stvaranja otpada

Punjiva i višekratna rješenja za uljepšavanje polako postaju norma u kozmetičkoj industriji, a francuski brend Orijinal predstavio je rješenje s kojim bi se njegove bočice lakova za nokte mogle beskrajno ponovno koristiti.

Veliki broj žena ne može zamisliti svoje ruke bez nalakiranih noktiju, ali jeste li se ikada pitale koliko je taj lak zapravo toksičan i gdje će ta bočica završiti nakon što ga potrošite? O svemu tome razmišljao je novi francuski brend, Orijinal, koji je nastao u vrijeme pandemije a ističe se kao francuski brend koji proizvodi prirodne lakove za njegu s patentiranim aktivnim sastojkom na bazi francuskog celera i organskog ekstrakta nara.

Naime, tvrtka maksimalno iskorištava proces čišćenja koji je proizašao iz prehrambene industrije, a koji je brz i ekološki prihvatljiv. Kako bi izbjegli stvaranje dodatnog otpada, odlučili su kontrolirati životni ciklus njihovih proizvoda tako da ih skupljaju i potom čiste te ponovno upotrebljavaju.

Lakovi za nokte inače sadrže sastojke koji su štetni za vaše nokte i okoliš, a svakodnevno nanošenje laka bez baze slabi keratin noktiju. To sve dovodi do toga da se vaši nokti mnogo lakše oštećuju, listaju i lome. Sve to i više imali su na umu prilikom stvaranja Orijinal brenda, u želji da vašim noktima daju potrebnu njegu na eco-friendly način.

Orijinal znači biti originalan odnosno autentičan, i kao takvi nude originalne i praktične lakove za nokte (jedan proizvod u službi svega), prirodne i biobazirane (najmanje 74% sastojaka je prirodnog podrijetla) koji spajaju boju i njegu. Svi njihovi lakovi za nokte sadrže patentirani aktivni sastojak na bazi celera koji djeluje tako da jača, zaglađuje i hidratizira nokte.

Ovaj ekstrakt celera je porijeklom iz Francuske te je dobiven održivim procesom ekstrakcije, a promiče debljinu, zaglađivanje površine, koheziju i hidrataciju. Osim toga, svoje lakove za nokte obogaćuju i ekstraktom voća ili cvijeća čiji vitamini pružaju brojne benefite noktima.

Njihove lakove za nokte testirala je tvrtka specijalizirana za testiranje učinkovitosti na noktima i dokazala njihovo pozitivno djelovanje. Redovitim nanošenjem ovih lakova za njegu štitite nokte od vanjskih utjecaja i pomažete im da budu jači i ljepši.

Svi lakovi dizajnirani su za nanošenje bez baze, što štedi vrijeme i materijal. Lakovi dolaze u raznim bojama, a njihov Cherry Blossom lak za nokte najmanje je pigmentiran od svih njihovih lakova zbog čega će njihov patentirani aktivni sastojak lakše prodrijeti od ostalih lakova za nokte koji su više pigmentirani. Rezultati će biti još vidljiviji ako se nanosi redovito kao baza za njegu ili prirodni lak.

Ipak najvažnija stvar bila je inovacija u pogledu okoliša. Ovaj lak za nokte ne ide u smeće. “Morali smo pronaći drugo rješenje. Danas smo ponosni što možemo dati rješenje za čišćenje staklenih boca od laka za nokte. To nam omogućuje da kontroliramo životni ciklus našeg proizvoda”, izjavila je Cheryl Gava, osnivačica brenda. “Naša je posvećenost okolišu i društvu. Ovo je izbor koji smo napravili kada je Orijinal stvoren. Doista, naša je misija vrlo jednostavna: stvoriti predani brend s minimalnim utjecajem na okoliš”. Izgleda da su to i postigli.

PHOTOS BY: Instagram / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.