311220951_5500566816694433_5168774691533713190_n

Bevola naturals nova je linija prirodne kozmetike po vrlo pristupačnim cijenama

GREEN_300_listici_sredina

Clean beauty proizvodi dostupni svima

Velik izbor i niske cijene prirodne njege - to je Kauflandova klimatski neutralna marka prirodne kozmetike bevola naturals®."NATRUE" certificirani proizvodi savršeni su za sve koji cijene prirodnu kozmetiku i žele doprinijeti zaštiti klime.

Poznati trgovački lanac Kaufland u svom asortimanu nudi brojne vlastite robne marke visoke kvalitete i odlične cijene. Osim toga, u Kauflandu se ponose i svojim aktivnostima za očuvanje okoliša i klime, a kao dio te platforme u svoju široku paletu održivih proizvoda uveli su i novitet – bevola naturals® – klimatski neutralne proizvode.

Bevola naturals

“Svi proizvodi naše marke bevola naturals® klimatski su neutralni. To znači da bilježimo emisije naših proizvoda i nadoknađujemo ih certificiranim projektima zaštite klime. No također pokušavamo izbjeći ili smanjiti emisije CO₂ na mnogim drugim mjestima“, objasnila je Marija Franić, voditeljica Korporativnih komunikacija u Kauflandu.

Nadalje, proizvodi bevola naturals® imaju “NATRUE” certifikat jer se u recepturi ne koriste silikoni, parafini, mineralna ulja, mikroplastika te umjetne boje i mirisi, a radi se i na održivosti pakiranja.

Bevola naturals® bogati je svijet prirodne kozmetike, a zahvaljujući velikom, stalno rastućem asortimanu proizvoda, u budućnosti će biti još više mogućnosti za prirodnu njegu tijela.

PHOTOS BY: Press / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.