pas
pas

Ovaj pas i njegov vlasnik voze se na motoru i dijele besplatnu hranu psima beskućnicima

GREEN_300_listici_sredina

Plemenito prijateljstvo

"Ona uvijek skače na sjedalo motora. Uvijek želi ići! Zato je vodim na svaku dostavu", rekao je vlasnik.

Miguel Pereira de Souza i njegov pas Ruby jure kroz grad Sao Paulo u Brazilu na motoru s misijom: dijeliti besplatnu hranu za pse manje sretnim četveronožnim prijateljima, piše Reuters.

Ovaj neodvojivi par postao je senzacija na društvenim medijima, dokumentirajući svoje napore u dostavljanju hrane potrebitim psima za više od 150 tisuća pratitelja na TikToku i 220 tisuća na Instagramu.

Dvojac se upoznao prije devet godina, kada je Souza, koji danas ima 51 godinu, pronašao ozlijeđenu Ruby bez kuće ispod svog automobila u tom južnoameričkom gradu.

Potaknula ga na promjenu

Emotivno, Souza se živo sjeća dana kada je pronašao Ruby i kako je uskoro posvetio svoje slobodno vrijeme brizi za gladne ulične pse.

“Rekao sam da ću od danas svaki put kad vidim gladnog psa donirati dio hrane”, rekao je Souza, brišući suze.

Kada je Souza počeo objavljivati videa i slike na društvenim medijima o svojoj dostavi hrane i uličnim psima, počele su se slijevati donacije.

“Imao sam više od 700 kilograma hrane za pse u svojoj dnevnoj sobi”, rekao je Souza, koji ima tetovažu s Rubyjinim imenom na podlaktici. “Već smo donirali više od pet tona hrane.”

Voli vožnju motorom

Prije tri godine, Souza je osnovao malu inicijativu pod nazivom “Ruby Fofa” (Slatka Ruby), koja prodaje hranu i poslastice za pse lokalnim stanovnicima u Sao Paulu i koristi dobit za kupovinu hrane za ulične pse.

Ruby ima vlastitu kacigu i ruksak za vožnje tandemskim motorom. Souza, koji zarađuje dostavljajući brzu hranu biciklom, kaže da je nikada nije prisiljavao da se vozi.

@rubyfofa1♬ som original – Ruby Fofa

“Ona uvijek skače na sjedalo motora. Uvijek želi ići! Zato je vodim na svaku dostavu”, rekao je Souza.

PHOTOS BY: Instagram / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.