Ovaj čaj jednostavno morate probati!

GREEN_300_listici_sredina

Izvrsnost potvrđena od strane Hrvatske gospodarske komore

Ljekovitost izvornih čajeva odavno je potvrđena, a nekoliko njih je i svjetski brend s hrvatskim predznakom, poput čaja Primus. Saznali smo sve o benefitima ovog čaja

Uvriježeno smatran kao piće koje se pije zimi, čaj je nadvladao takvo mišljenje, posebno jer je kombinacija lijeka i lakog dijetetskog pića koje se može servirati i hladno i toplo. Najbolji primjer je Engleska, gdje se ispije više od 75 milijuna šalica u danu, dok se preko 3 milijarde šalica ispije u cijelom svijetu tijekom 24 sata! Nadamo se da ste i vi dio te statistike! Ako ova brojka nije jasan pokazatelj benefita koje ovo piće ima, ne znamo što jest! Stoljećima se čaj ispijao radi svojih terapeutskih učinaka, a u desetljećima kasnije javile su se ozbiljne studije koje su testirale ljekovitost biljaka i sastojaka od kojih je spravljen čaj.

Inače. čaj rješava svaki vaš problem. Stresan dan na poslu? Uzmite šalicu čaja. Osjećate se kao da biste se mogli sklupčati u krevetu, uzeti omiljeno štivo u ruke i zaboraviti na sve oko sebe? Odlično, matcha latte je za vas. Imunitet vam je oslabljen? Jedan od boljih čajeva na tržištu je svakako Primus čaj, koji je u potpunosti hrvatski proizvod.

Prvenstveno kreiran za potrebe bolesnika s oslabljenim imunološkim sustavom, ispijanje Primus čaja ima znatne benefite. Djeluje poput prevencije na infekciju, pa je dobar iz osobe koje su sklone manjih prehladama i padu imuniteta uopće. Primus čaj se sastoji od osušenog i usitnjenog nadzemnog dijela biljke Caucalis platycarpos L., narodnog naziva podlanica. Podlanica sadrži nekoliko kemijskih skupina kojima se pripisuje imunostimulirajuće djelovanje. Te aktivne skupine spojeva jačaju nespecifičnu obrambenu moć organizma, tako da se povećava broj i aktivnost stanica imunološkog sustava. Nastao na temelju višegodišnjih znanstvenih istraživanja, Primus čaj koji se može pronaći u raznim ljekarna po cijeni od oko 80 kuna, pravi je narodni eliksir života! Oznaka izvrsnosti na kraju dolazi i od strane Hrvatske gospodarske komore, koja je čaj Primus uvrstila na popis lijekova i dodataka prehrani  Hrvatske kvalitete.

PHOTOS BY: Pexels / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.