Snapinsta.app_352549848_112997441802645_314916033313723526_n_1080

Ova odluka važna je za sve koji idu na koncert Robbieja Williamsa u Puli

GREEN_300_listici_sredina

Čak dva uzastopna koncerta

Prema istraživanjima, prosječni glazbeni festival proizvede 23,500 tona jednokratne plastike što postaje sve značajniji globalni problem. Inicijativa da se jednokratna plastika u potpunosti ukloni s kulturnih manifestacija sve je glasnija, a ovim korakom organizator koncerta Robbieja Williamsa u Hrvatskoj LAA i partner Ožujsko pivo daju svoj doprinos u održivosti kulturnih događanja.

Dva potpuno rasprodana koncerta Robbieja Williamsa u Puli održat će se bez plastičnih čaša. Za tu priliku Ožujsko je pripremilo posebno dizajnirane višekratne čaše kako bi se smanjilo korištenje i bacanje jednokratne plastike. Jedinstvene čaše će za tu prigodu dobiti i poseban dizajn s likom britanske megazvijezde, a nakon koncerta posjetitelji ih mogu ponijeti kući kao suvenir.

“LAA i platforma Ožujsko glazbena točionica već su surađivali na organizaciji velikih koncerata i ovo nije prvi put da koristimo višekratne čaše. Ponosni smo što će i ovaj koncert promicati održivost i to na način da publika dobije posebnu memorabiliju za uspomenu. Iz iskustva znamo da višekratne čaše publika zaista voli, skuplja i koristi iznova. Svi zajedno pozdravljamo smanjivanje upotrebe i korištenja jednokratne plastike na kulturnim manifestacijama i nadamo se da će u budućnosti ovakav tip posluživanja pića postati standard“, komentirao je Zlatko Novaković, senior brand manager Zagrebačke pivovare.

Dva uzastopna koncerta 

Koncerti Robbieja Williamsa u Puli održat će se 27. i 28. lipnja, a održavaju se u sklopu turneje „XXV“ koja predstavlja 25 godina karijere popularnog pjevača. Iza njega je preko 75 milijuna prodanih albuma širom svijeta, kao i brojne nagrade struke i publike.

Kao i brojni glazbenici prije njega, Robbie Williams je umjesto velikih stadionskih prostora samostalno odabrao upravo Arenu u Puli kao jednu od stanica na svojoj turneji. Platforma Ožujsko glazbena točionica do sad je ugostila brojne svjetske izvođače, a Robbie Williams će ovim nastupima ostati zapamćen kao jedan od rijetkih stranih izvođača koji su održali dva uzastopna koncerta u pulskoj Areni.

PHOTOS BY: Instagram, press / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.