Snapinsta.app_342947549_672647614695546_677568990659178435_n_1080

Brojimo sitno! Još samo tri dana do festivala koji je oduševio cijelu regiju

GREEN_300_listici_sredina

Mjesto dobre zabave i edukacije

U prostorima stare Tvornice električnih žarulja i Rougemarin Parka u Zagrebu, 24. i 25. svibnja, zaboravlja se na sve tabue, otvaraju se brojne teme, traže odgovori, ali i nude konkretna rješenja!

Brojimo sitno da početka najvećeg festivala održivosti u ovom dijelu Europe. Još samo tri dana dijele nas do Greencajta, koji je ove godine potpuno rasprodan.

Organizatori obećavaju odličnu atmosferu, a posjetitelji će na jednom mjestu dobiti zabavu, opuštenu atmosferu, vrhunsku hranu, koncerte popularnih izvođača, ali i edukaciju i otvaranje Pandorine kutije najvažnijih pitanja sutrašnjice – kako se nositi s klimatskim izazovima te kako stvoriti okružje za održivu sutrašnjicu.

Bez tabua

Podsjetimo, okupljeno je više od 80 govornika i panelista iz 10 zemalja. koji će kroz 30 panela i predavanja pokušati dati odgovor na ključna pitanja.

U prostorima stare Tvornice električnih žarulja i Rougemarin Parka u Zagrebu, 24. i 25. svibnja, zaboravlja se na sve tabue, otvaraju se brojne teme, traže odgovori, ali i nude konkretna rješenja!

Kako će nam gradovi izgledati u budućnosti? Hoće li se naša putovanja pretvoriti u svjedočenje promjenama o kakvim nismo mogli ni sanjati? Što će raditi novinari, kako će filtrirati vijesti? Je li turizam osuđen na propast ako se ne okrene održivosti? Koliko je uopće realno da Europa bude ugljično neutralni kontinent do 2050. i kakav ćemo svijet ostaviti djeci… samo su neke od tema kojima se bavi ovogodišnji Greencajt.

Brojimo sitno! Sve detalje o festivalu potražite na njihovim službenim stranicama te na društvenim mrežama – Facebooku i Instagramu.

PHOTOS BY: Instagram - Greencajt / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.