pokloni
pokloni

Otkrili smo platformu na kojoj lako možete pokloniti stvari koje su vam višak

GREEN_300_listici_sredina

Sjajna ideja

Pokloniti možete sve što vam padne na pamet - od informatičke opreme, preko hrane i pića, pa do svojih usluga poput instrukcija ili čak - nekretnina!

Čak i stvari koje su nama otpad nekome drugome mogu biti blago. Kako više osvještavamo važnost cirkularne ekonomije za naš planet, to nam je jasnije da je predmete koje više ne koristimo najbolje pokloniti nekome tko će im dati svrhu i namjenu. Kako bi taj proces bio što lakši, skupina entuzijasta pokrenula je novi oglasnik pod imenom Poklanjam vam i domenom poklanjamvam.com.

“Poklanjanje je čarobna gesta koja može obogatiti naše živote na mnogo načina. Naša web stranica je zato oglasnik na kojem su dozvoljeni samo oglasi u kojima nešto poklanjate”, kaže nam ekipa koja stoji iza ovoga projekta.

Stvar funkcionira vrlo jednostavno, poput bilo kojeg drugog oglasnika. U samo nekoliko koraka možete postaviti vlastiti oglas ili se pak javiti vlasnicima koji poklanjaju svoje predmete, a potom dogovor o preuzimanju funkcionira usmenim putem.

Pokloniti možete sve što vam padne na pamet – od informatičke opreme, preko hrane i pića, pa do svojih usluga poput instrukcija ili čak – nekretnina!

PHOTOS BY: Pexels / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.