pexels-cottonbro-studio-6069529

Omiljeni zagrebački buvljak napokon se vraća nakon ljetne stanke i garantira sjajan shopping koji ne želite propustiti

GREEN_300_listici_sredina

Nova sezona Ful Kul Buvljaka

I dok jesen polako, ali sigurno stiže u grad, Zagreb se priprema za povratak u život nakon ljetne pauze. Upravo u ovom periodu, buvljaci postaju sve popularniji među stanovnicima svih većih, europskih gradova, a u skladu s tim, sa zadovoljstvom najavljujemo prvi Ful Kul Buvljak nove sezone - event koji već tradicionalno označava povratak jeseni i početak još jedne sezone…

Ful Kul Buvljak održat će se nadolazećeg vikenda, točnije u subotu 9. rujna 2023. Mjesto ovog jedinstvenog događanja ostaje poznati plato omiljenog zagrebačkog kluba, Boogaloo, zajedno s malom dvoranom unutar istog klupskog prostora.

Ful Kul Buvljak već godinama privlači brojne izlagače s genijalnom, raznolikom ponudom, a terasa kluba Boogaloo ekipu s pozitivnim vibrama, spremnu na opušteno druženje uz osvježavajuće piće i sjajnu glazbu.
Tako će biti i 9. rujna, a vrata Ful Kul Buvljaka otvorit će se u 10:00 sati i biti otvorena za posjetitelje do 17:00 sati. Za glazbu će biti zadužan DJ Tomi Phantasma koji će vas povesti na glazbeno putovanje kroz hitove 80-ih, new wave, post punk, dark, rock i mnoge druge, uključujući i one manje poznate, ali omiljene melodije koje nećete čuti na radijskim stanicama.
Veliki interes izlagača
Izlagači su se odazvali pozivu iznad svih očekivanja, popunivši sva mjesta, a što je rezultiralo otvaranjem još dva dodatna platoa. Desni plato, stepenicama dolje, pruža pogled na Ulicu Ivana Lučića, dok je donji plato na samom ulazu također u funkciji.
Ponuda na Ful Kul Buvljaku bit će dostojna europskih prijestolnica i usporediva s buvljacima u Amsterdamu, Berlinu i Londonu. Za ovakav uspjeh zaslužni su ne samo organizatori, već i sami izlagači zahvaljujući kojima vas čeka velik izbor odjeće, obuće, nakita, modnih dodataka, VHS kaseta, CD-ova, stripova, poštanskih markica, crteža, plakata, antikviteta….
Valja napomenuti da je ulaz na buvljak potpuno besplatan, a ako kojim slučajem želite i sami postati izlagač, prijaviti se možete do 28. kolovoza. Dodatne informacije otkrijte ovdje.

PHOTOS BY: Unsplash, Pexels / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.