Snapinsta.app_21372186_112904979403632_7407063490164162560_n_1080

Pas koji je postao viralan zbog svojih memova: ‘Novac koji ste prikupili za njegovo liječenje bit će doniran’

GREEN_300_listici_sredina

Tužnu vijest o njegovoj smrti objavila vlasnica

Pas koji je uživao svjetsku slavu

Njegovi izrazi lica godinama nasmijavaju milijune diljem svijeta. On je viralni Doge pas, Ball Ball, ili shiba inu Balltze, koji je zahvaljujući humorističnim memovima, stekao svjetsku slavu.

Stoga ne čudi da je vijest o njegovoj tragičnoj smrti prošloga petka šokirala i rastužila  brojne.

Vijest je potvrdila njegova vlasnica emotivnom objavom na Instagramu.

Sav novac će donirati

“Ball Ball je zaspao 18. 8…. Zaspao je u petak ujutro tijekom posljednje operacije torakocenteze”, napisala je i otkrila da je Ball Ball u proteklih šest mjeseci imao nekoliko operacija.

“Prvotno smo htjeli organizirati kemoterapiju ili neki drugi mogući tretman za njega nakon ove operacije, ali sada je prekasno”, dodala je ističući pritom da će sav novac prikupljen za liječenje Balltzea biti doniran lokalnim dobrotvornim udrugama za životinje.

Viralno lice 

Balltze je imao 12 godina, a proslavio se 2017. godine, zahvaljujući jedinstvenim izrazima lica i očitoj ljubavi prema cheeseburgerima, koji se u memovima često nazivaju “cheemsburgeri”.

Imao je čak i vlastitu web stranicu na kojoj su ljudi mogli kupiti emajlirane pribadače, majice i torbe s likom psa. Na kraju je postao i logo popularne kriptovalute Dogecoin.

 

PHOTOS BY: Instagram/Balltze / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.