Obožavamo ovu posteljinu od organskog pamuka!

GREEN_300_listici_sredina

Čarobni lifestyle dodaci za vaš dom!

Ove jeseni čarobni lunilou iznenadio nas je nečim doista posebnim, prvom home kolekcijom

Kako bi san vaših najmanjih bio najudobniji i najzdraviji, lunilou je napravio posebnu kolekciju posteljina za djecu i odrasle koja je izrađena od najfinijeg organskog pamuka te koja svojom prozračnošću vašu noć pretvara u najmirniji san. Kako je san bitan dio svačije rutine i neizostavan dio zdravog načina života,a studije su pokazale da djeca koja redovito dobivaju odgovarajuću količinu sna imaju bolju pažnju, ponašanje, učenje, pamćenje i cjelokupno mentalno i fizičko zdravlje. Poznato je da nedovoljno sna može dovesti do visokog krvnog tlaka, pretilosti, pa čak i depresije i u odraslih i u djece. U lunilou vjeruju kako je posteljina od organskog pamuka zdravija opcija jer je proizvedena bez štetnih kemikalija, a organski je pamuk zdraviji za planet. Potrebno je manje vode za proizvodnju organskog pamuka u usporedbi s konvencionalnim, a upravo taj pamuk se ne tretira otrovnim kemijskim pesticidima ili oštrim kemijskim sredstvima za čišćenje i tretmanima tkanina kojima može biti izložena konvencionalna posteljina.

“Prelazak na posteljinu od organskog pamuka pozitivan je korak prema zdravijem domu i okolišu. Ali s toliko izbora posteljine između kojih možete odabrati, kako možete razlikovati blagodati svakog organskog proizvoda za posteljinu? Najbolji način da započnete potragu za najboljom posteljinom za svoju spavaću sobu je suziti izbor prema materijalima. Neka od najudobnijih dostupnih vlakana su organski pamuk i vuna. Međutim, trebali biste imati na umu da mnogi uobičajeni proizvodi za posteljinu koji sadrže organske materijale mogu također uključivati sintetičku tkaninu”, objasnila nam je Ivana Čirjak, suvlasnica lunilou. Spavanje donosi širok raspon tjelesnih i mentalnih blagodati. Od rođenja nadalje, dobrobit vašeg djeteta ovisi o njegovom dovoljno spavanju za njegovu dob i razinu aktivnosti.

”Ukrasite dječju spavaću sobu elegantnom, kvalitetnom, ekološkom dječjom posteljinom za djevojčice i dječake. Dječji krevet utočište je udobnosti i sigurnosti, koje mora biti samo njihovo. Posebno smo birali materijale za dječju posteljinu kako bi ona bila izdržljiva I dugotrajna nakon svih pranja. Naša dječja posteljina stvorit će toplo i ugodno okruženje za spavaće sobe i osigurati malenima dovoljno odmora. Ukrasne vrpce na jastučnicama i pokrivaču dati će onaj završni stilski dodir.” rekla nam je suvlasnica Izabel Kovačić.

Ove predivne setove posteljina, mekane deke i zavjese možete pronaći na stranici, a više informacija i fotografija pronađite na njihovim službenim društvenim mrežama Instagram i Facebook.

PHOTOS BY: PR / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.