Naučite izraditi najljepše uskrsne dekoracije i unesite dašak prirode u svoj dom!

GREEN_300_listici_sredina

Proljeće je kao stvoreno za kreativu

Naučite kako isplesti jednostavnu modernu girlandu od maslinovih grana, napraviti vjenčić od prirodnih materijala za stol i vrata i izraditi popularni biljni terarij u proljetnom izdanju.

Probudite kreativca u sebi i krenite u isprobavanje nečeg novog i zanimljivog u ugodnoj atmosferi Đardina, koncept cvjećarne i platforme za razmjenu znanja i iskustva vezano za uzgoj te njegu biljaka.

Naime, tik uz cvjećarnicu na adresi prilaz Gjure Deželića 89 u Zagrebu smjestile su se Đardionice, radionice koje su nastale spontano kao rezultat druženja s istomišljenicima te zaljubljenicima u biljke u potrazi za novim iskustvima. Uz stručno vodstvo Đardinovih cvjećara i agronoma možete izraditi razne biljne ukrase za nadolazeće uskrsne blagdane. A osim što ćete izraditi nešto unikatno za svoj dom, uživat ćete u delicijama dubrovačke kuhinje, gin toniku, čaši dobrog vina ili osvježavajućeg bezalkoholnog pića.

Ukrasi na kojima će svi zavidjeti

Đardionice u travnju započinjemo izradom zatvorenih terarija te ih pretvara u privremene uskrsne dekoracije za vaše blagdanske stolove. Osim edukativnog dijela radionice, u Đardinu će se potruditi stvoriti opuštenu atmosferu i ugodni ambijent kako bi mogli uživati u terapeutskoj izradi terarija i sadnji biljaka. Kažu da je to najbolja terapija nakon napornog radnog tjedna. Valentina Rorhbacher, uskoro magistrica agronomije, pobrinut će se da vaši terariji budu lijepi, ali i kvalitetni kako bi preživjeli i nakon Uskrsa.

Kako i s čim urediti blagdanski stol te što staviti na vrata naučite na radionicama izrade vjenčića i popularnih minimalističkih girlandi za stolove te ih upotpuniti uskrsnim dekoracijama. Kroz samu izradu navedenih dekoracija provest će vas Sandra Bedran, magistrica agronomije, ali i cvjećarka koja izvlači iz svakog polaznika njegov skriveni kreativni talent.

Na radionicama ćete naučiti sve o materijalima koje ćete koristiti, gdje ih pronaći, bilo to šuma, livada ili hobby shop. Stručni tim dijeli i korisne tips&tricks, primjerice kako iskoristiti stare staklenke za nove dekoracije, što napraviti s biootpadom poput ljuski od jaja nakon doručka, koje su grane dovoljno savitljive da možemo sami napraviti vjenčić ili gnijezdo. Podsjećaju i na dobre stare trikove bojanja jaja pomoću cikle i crvenog luka jer kao i mi vjeruju da najupečatljiviji i najljepši blagdanski stol je onaj bez umjetnih boja, plastike i kemikalija.

Raspored i prijavnice za proljetne radionice možete pronaći OVDJE.

PHOTOS BY: Đardin / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.