shiba naslovna

Nakon 6 sati leta avionom, vlasnika dočekalo iznenađenje: Kujicu ni sedativi ni kavez nisu zaustavili

GREEN_300_listici_sredina

Nezgodno putovanje

Kujica Shiba šokirala je i svoga vlasnika i osoblje aviokompanije jer se pod sedativima, tijekom leta od 6 sati, uspjela osloboditi iz kaveza u odjeljku za prtljagu.

Mnogi vlasnici pasa izbjegavaju putovati avionom sa svojim ljubimcima jer način na koji putuje pas nije baš ugodan. Psi teži od 3,5 kg, ne smiju bit s vlasnikom u odjeljku za putnike, već u kavezu, u posebnom odjeljku za životinje.

Ne samo to, psima se daju sedativi i zatvoreni su u kavezu cijelo vrijeme putovanja. Kujica Shiba uspjela je šokirati i svoga vlasnika Johna Krajewskog, ali i posadu aviona.

@johnkrajewski

My Shiba Inu ‘Sputnik’ escapes her kennel mid flight! #shibainu #escapeartist #dogsoftiktok #airlines

♬ Free Bird – Lynyrd Skynyrd

Kada je avion sletio nakon 6 sati leta, Shiba je osoblje aviona dočekala pred vratima. Uspjela se, onako ošamućena od sedativa, osloboditi iz kaveza. John Krajewski objavio je to I na sviome TikToku, a komentari su bili podijeljeni.

Naravno, zabrinjavajuće je što je sve kujica proživljavala tijekom 6 sati, kada je uspjela pregristi kavez. Možda bi aviokompanije trebale uvesti drukčiji način prijevoza ljubimaca ili bi mogli ostati bez putnika koji žele putovati sa svojim psima i mačkama.

Snimka je postala viralna na TikToku, gdje je skupila preko 2.6 milijuna pregleda.

PHOTOS BY: TikTok Screenshot / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.