ryan-fields-Xz7MMD5tZwA-unsplash

Najmlađi pacijenti KBC-a Zagreb trebaju vašu pomoć: Donirajte im igračke koje više ne koristite!

GREEN_300_listici_sredina

Dajte im novi sjaj i poklonite mališanima

U KBC-u Zagreb na dječjem odjelu ponestalo je igračaka, stoga kako bi djeca zadržali osmijehe na licu unatoč mjestu gdje se nalaze, potrebna im je vaša pomoć. Igračkama koje vaša djeca gomilaju kod kuće, dajte im novi sjaj i poklonite ih najmlađim pacijentima.

Sigurno mnogi od vas u ovom trenutku u svom domu imaju igračke koje vaša djeca više ne koriste, a i dalje su u odličnom stanju. Umjesto da završe na nekom tavanu, garaži ili najgore, na otpadu, učinite dobro djelo, osvježite ih i donirajte dječjem odjelu KBC-a Zagreb koji su trenutno u deficitu s igračkama.

Ne gomilajte, donirajte

Gdje je nestao Dječji šareni ulaz? Pitaju se na društvenim mrežama roditelji malih pacijenata kojima je trenutno osim dobrih nalaza, jednako važan i osmijeh na licima mališana. Na odjelu je ponestalo šarenih dječjih igračaka pa iskoristite proljetno čišćenje tako da napravite dobro djelo. Većina obitelji u svom domu gomila igračke, a sad je idealna prilika da ih iskoristite u najboljem mogućem smislu.

Čisti i dezinficirani

Ono što trebate učiniti je oprati i dezinficirati upotrebljive igračke i plišance, umotati da izgleda kao poklon te u kartonskim kutijama dostaviti do KBC-a Zagreb. Donacije se primaju sve do 5.svibnja, a kasnije po potrebi će akcija darivanja igračaka ponovno biti otvorena. Više informacija pronađite ovdje.

PHOTOS BY: Facebook, Unsplash / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.