Greencajt-KV-2-scaled

Gibonni i Konstrakta stižu u Rougemarin Park!

GREEN_300_listici_sredina

Ovo ne smijete propustiti

Na najveći festival održivosti u regiji stižu nam i Gibonni i Konstrakta!

Ovogodišnji Greencajt festival osim konferencijskog dijela programa s preko 80 panelista, donosi i odlične ritmove i dobru zabavu za sve posjetitelje. Riječ je o koncertima dvije iznimno poznate zvijezde na regionalnoj glazbenoj sceni. Za samo 14 dana u zelenoj oazi Rougemarin parka očekuje vas legendarni kantautor Gibonnni s bogatim repertoarom svevremenskih hitova, dok će drugi dan festivala zatvoriti konceptualna glazbenica Konstrakta s bendom Zemlja Gruva, najpoznatija po hitu „In corpore sano“.

Veliki humanitarac 

Nakon što je napunio čak dvije Arene, Gibonni će razveseliti sve posjetitelje Greencajt festivala 24. svibnja, a izvest će svoje najpoznatije pjesme unutar čak 35 godina duge i uspješne karijere, Tempera, Činim pravu stvar, Mirakul, Libar, Oprosti, Posoljeni zrak i razlivena tinta, Judi, zviri i beštimje, Onako, od oka, Udica, Lažu fotografije. Osim svoje glazbene karijere poznat je i kao Unicefov ambasador „dobre volje“.

Da je Gibonni veliki humanitarac pokazuje i njegova suradnja s OTP bankom, koja je s Mastercardom pokrenula donacijski program OTP Zaokruži. Riječ je o programu koji prikuplja donacije za dječje bolnice zaokruživanjem iznosa prilikom kartičnog plaćanja na sljedeću deseticu centa. Prigodno, u prodaju je preko sustava Entrio pušteno svega 200 karata čiji će prihod u potpunosti ići za ovu hvalevrijednu akciju.

‘Zašto je jedini propjevao Vojko V?’

Drugi dan festivala zatvorit će regionalno popularna senzacija i kantautorica koja je svima poručila kako umjetnica mora biti zdrava. Konstrakta će u sklopu festivala sudjelovati s bendom Zemlja Gruva s kojim nastupa od samih početaka, točnije od 2007. godine.

Ana Đurić, srpska glazbenica koja je već dugo na glazbenoj sceni, prije nego što je nastavila solo karijeru 2019. godine i stekla značajnu slavu, istaknuta je i prepoznata kroz funk i soul glazbene žanrove te kao vodeći vokal indie pop sastava Zemlja gruva! Konstrakta će osim nastupa sudjelovati u dnevnom terminu festivala na panelu “Aktivizam u umjetnosti: zašto je jedini “propjevao” Vojko V?”.

Posjetitelji će i kupnjom ulaznica za koncert Konstrakte dati svoj doprinos, budući da će ostvareni prihod biti namijenjen za provođenje ekoloških akcija. Osigurajte ulaznice na vrijeme, a sve informacije o festivalu koji donosi inspirativnu energiju i nove razloge za optimizam dostupne su na službenoj stranici Greencajt festivala, a novosti pratite putem društvenih mreža Facebooka i Instagrama.

PHOTOS BY: PR / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.