direktor lanac namještaja
direktor lanac namještaja

Veliki lanac namještaja koji pazi na održivost ima novog direktora: ‘Kontinuirano su mi davali prilike za rast’

GREEN_300_listici_sredina

Promjena na vrhu

'Uzbuđen sam zbog svega što je pred nama i veselim se sjajnim rezultatima koje ćemo zajedno ostvariti - kako za naše kupce, tako i za nas', kaže novi direktor, koji je većinu karijere proveo u JYSKu.

Velika promjena dogodila se 1. rujna u JYSKu; 44-godišnji Rami Jensen preuzima poziciju predsjednika trgovačkog lanca, čime postaje treća osoba u povijesti JYSKa koja obnaša tu dužnost. JYSK, podsjetimo, veliku važnost pridaje održivosti svojeg poslovanja.

Rami je većinu svoje karijere proveo upravo u JYSKu, gdje je 1994. godine počeo raditi kao pripravnik u trgovini u Esbjergu u Danskoj. Prošle je godine postao zamjenik predsjednika i izvršni direktor JYSKa, a s početkom rujna preuzima odgovornost za više od 3300 trgovina u 48 zemalja i više od 30 000 zaposlenika.

Rami je blisko surađivao s bivšim predsjednikom i izvršnim direktorom Janom Bøghom kako bi osigurao glatku tranziciju koja ne ometa svakodnevne poslovne procese. Stoga su se promjene u organizaciji lakše odvile, a njegov izvršni menadžment je već započeo s novim dužnostima.

Nastavak rasta

“Radujem se što ću u potpunosti preuzeti ulogu predsjednika i izvršnog direktora JYSKa. JYSK je tvrtka koja kontinuirano ostvaruje rekordne rezultate i raste otkako ga je 1979. godine osnovao Lars Larsen, a kasnije kao predsjednik i izvršni direktor vodio Jan Bøgh. Velik je zadatak i izazov nastaviti njihov put, ali sam siguran da ćemo, ako ostanemo vjerni temeljnim vrijednostima JYSKa, nastaviti rasti i razvijati tvrtku”, rekao je gospodin Jensen.

Nakon pripravničke pozicije, Rami je svoj karijerni put nastavio kao District Manager za područje Kopenhagena, zatim kao Country Director za JYSK u Mađarskoj, Sloveniji i Hrvatskoj te konačno na poziciji Izvršnog potpredsjednika za razvoj poslovanja i maloprodaje. 2018. godine je privremeno napustio JYSK kako bi postao izvršni direktor ILVAe, maloprodajne tvrtke u vlasništvu Lars Larsen grupe, a u JYSK se vratio 2022. godine.

Osobni rast

“JYSK mi je kontinuirano nudio prilike za osobni i poslovni razvoj unutar tvrtke. Uzbuđen sam zbog svega što je pred nama i veselim se sjajnim rezultatima koje ćemo zajedno ostvariti – kako za naše kupce, tako i za nas”, dodao je.

Ramiju je dobrodošlicu poželio i Jacob Brunsborg, predsjednik Lars Larsen grupe i sin osnivača kompanije, koji vjeruje da će tvrtku nastaviti voditi u pravom smjeru.

“Ramijeva karijera u JYSKu je zaista impresivna i siguran sam da će nastaviti voditi tvrtku kao pravi trgovac”, zaključio je.

 

PHOTOS BY: Jysk / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.