1681324525.7822

Karlovčani bogatiji za posebnu ‘Zelenu knjižnicu’, a pripremaju i brojna iznenađenja

GREEN_300_listici_sredina

Donosimo detalje

njižnica pokriva prirodoslovne teme čime se izvrsno uklapa u područje rada Aquatike kao ustanove čija je misija promocija slatkovodne bioraznolikosti.

Karlovački slatkovodni akvarij Aquatika postao je bogatiji za još jedan sadržaj. Riječ je o projektu “Zelena knjižnica“ koji je realiziran u suradnji s Gradskom knjižnicom Ivan Goran Kovačić Karlovac.

Kako navodi Ekovjesnik, izdvojeni pogon knjižnice otvoren je u srijedu, a u njemu će svi članovi moći posuđivati knjige na temu biologije, ekologije i zoologije. No, da ne staje sve samo na posuđivanju građe pokazuje i organiziranje brojnih radionica za djecu, kao i zanimljiva gostovanja koja su najavili. Radionice će se održavati svake subote od 8 do 13 sati.

Tako će se već u ovu u 11 sati održati promocija knjige “Zelen“ Željke Klemenčić. Knjižnica pokriva prirodoslovne teme čime se izvrsno uklapa u područje rada Aquatike kao ustanove čija je misija promocija slatkovodne bioraznolikosti.

PHOTOS BY: Gradska knjižnica Ivan Goran Kovačić Karlovac, Denis Fotografika Stosic, Facebook / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.