164307180_734242857455027_3159601498427211675_n

Pogled na 4 države, vrhunsko vino, glazba i priroda? Ne smijete propustiti ovaj genijalan festival nadomak Zagreba

GREEN_300_listici_sredina

Pogled na čak četiri države

Ciljevi festivala su obogatiti ovaj vinorodni kraj sa vrhunskim međunarodnim glazbenim događajem i gostima te pokazati najbolje što Međimurje nudi.

Mađarkin breg, mjesto s kojeg se pruža uvjerljivo najljepši pogled u kontinentalnoj Hrvatskoj, uskoro postaje pozornica sjajne glazbe. Na samom sjeveru Lijepe naše od 25. pa sve do 27. kolovoza posjetitelji će moći uživati u Međunarodni jazz festival, čiji organizatori obećavaju vrhunsku zabavu uz odličnu glazbu, vrhunsko vino i netaknutu prirodu.

Fantastičan pogled 

Podsjetimo, ovo je mjesto prošle godine dobilo novu atrakciju, točnije vidikovac koji je u potpunosti izgrađen od održivih materijala, a s kojeg se pruža zadivljujuć pogled na čak četiri države – Sloveniju, Austriju, Mađarsku i Slovačku.

Vidikovac je izgrađen od drva, a krasi ga zvjezdani tlocrt i visina od čak 28 metara s koje se pruža nevjerojatan pogled na sve prirodne ljepote koje krije sjeverni dio Lijepe Naše.

Ovaj nestvaran pejsaž većinski čine međimurski brežuljci i vinogradi po kojima je ovo mjesto oduvijek poznato, a iako su dugo vremena bili zapušteni, vinograde su obnovile dvije poduzetničke obitelji koje su Mađerkinom bregu na koncu vratile ljepotu i raskoš koju ovo prelijepo mjesto i zaslužuje.

Jazz u vinogradu
“Osim glazbenih poslastica na Mađerki, pripremili smo i zagrijavanje na bazenima Terme Sveti Martin, izložbu i masterclass u Domu kulture Štrigova (Turistička Zajednica Općine Štrigova) te, naravno, vrhunska vina Vinarija Štampar i odličnu klopu u režiji Marko Palfi! Veselimo se kraju ljeta uz 3 dana neponovljivog iskustva glazbe, prirode, hrane i vina na predivnoj lokaciji u Međimurju”, najavili su organizatori.

Ciljevi festivala su obogatiti ovaj vinorodni kraj sa vrhunskim međunarodnim glazbenim događajem i gostima te pokazati najbolje što Međimurje nudi kroz jedinstvenost lokacije te autentičnu ponudu vrhunskih vina i hrane.

PHOTOS BY: Facebook, Instagram / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.