ipad
ipad

Pogledajte ovo kreativno rješenje koje produljuje vijek trajanja iPadima za barem tri godine

GREEN_300_listici_sredina

Start up iFramix

Tvorci ovog gadgeta i kako je njihov okvir napravljen od recikliranog drva te da ima eko pristup punjenju, odnosno štednju baterije.

Stara elektronika veliki je ekološki problem, a ekipa iz start upa iFramix je baš zbog toga smislila rješenje zahvaljujući kojem vaši stari iPadi neće završiti u smeću, već na vašem zidu.

iFramix je pametni okvir koji pretvara stare uređaje u foto-okvire koji vrte vaše najdraže obiteljske, fotografije s putovanja, s prijateljima ili pak fotke vaših ljubimaca.

Na uređaju se mogu šaltati i fotografije koje nisu nužno vaše, nego ih generira umjetna inteligencija. No on ne mora biti isključivo okvir za slike, već vam može služiti i kao sat, stanica koja pokazuje vrijeme ili pak kao uređaj za slušanje glazbe.

Aplikacija koja dolazi uz iFramix omogućuje i dodavanje omiljenih citata, pozdrava, kao i slikanje važnih trenutaka – stari iPad može imati funkciju kućne kamere, a ima i fora opciju ilustracije očiju koje prate pokret.

Tvorci ovog gadgeta i kako je njihov okvir napravljen od recikliranog drva te da ima eko pristup punjenju, odnosno štednju baterije. Osim toga, iFramix omogućava korištenje najčešćih aplikacija koje stari iPadi obično više ne podržavaju. Zaključuju kako njihov okvir produljuje životni vijek iPada za tri godine.

PHOTOS BY: Green.hr / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.