dizalica

‘Čudo u Zagrebu’: Oluja srušila dizalicu, čovjek pao s dvadeset metara i preživio

GREEN_300_listici_sredina

Trenutno se nalazi u bolnici Sveti Duh i oporavlja se

Pravim je čudom ostao živ jer je pao s dvadesetak metara. Muškarac je trenutno  hospitaliziran u bolnici Sveti Duh, a sinoć ga je u bolnici posjetio ministar zdravstva Vili Beroš.

U jučerašnjoj oluji nezapamćenih razmjera koja je pogodila cijelu Kontinentalnu Hrvatsku, srušila se golema građevinska dizalica s čovjekom unutra!

Podsjetimo, zbog jakog nevremena, koje je iza 16 sati pogodilo Zagreb i okolicu, pao je kran dizalice u blizini Plive, u ulici Baruna FIlipovića.

Kako doznaju 24sata, riječ je o radniku porijeklom iz Indije. Pravim je čudom ostao živ jer je pao s dvadesetak metara. Muškarac je trenutno  hospitaliziran u bolnici Sveti Duh, a sinoć ga je u bolnici posjetio ministar zdravstva Vili Beroš.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Podsjetimo, strašna oluja poharala je Kontinentalnu Hrvatsku. Dva su ljudska života izgubljena u Zagrebu, a jedan u Slavoniji, u općini Cernik u Brodsko-posavskoj županiji. Smrtno je stradao i vatrogasac na intervenciji  u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Brojne kolege danas se opraštaju od njega.

Nevrijeme je pogodilo nekoliko županija, no najviše ozlijeđenih i najveća šteta nastala je u glavnom gradu. Iz bolnica pristižu informacije o gotovo 100 ozlijeđenih građana.

 

PHOTOS BY: Green.hr / Sva prava pridržana

Vezani članci

No results found.

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.