Strašno nevrijeme u Zagrebu: Građani ne pamte takvu oluju! Poginula dva muškarca, a ima i ozlijeđenih!

GREEN_300_listici_sredina

Posljedice olujnog nevremena

Danas u popodnevnim satima strašno je nevrijeme pogodilo hrvatsku metropolu. Čitatelji šalju snimke strašnih posljedica, a u Zagrebu vlada kaos na prometnicama.

U srijedu, oko 16 sati Zagreb je pogodilo strašno nevrijeme, a šteta od jake oluje vidljiva je po cijelome gradu. Porušena su stabla, čitatelji sa svih strana izvještavaju o suludim situacijama gdje su “zapeli” u svojim automobilima na zagrebačkim cestama ili u tramvaju.

Nakon što su se jaka kiša i vjetar stišali, po gradu su se čule sirene vatrogasaca koji su se kretali po intervencijama. U centru Zagreba čak su i neki podrumi poplavili, a na zapadnome dijelu grada bilo je stabala iščupanih u parkovima.

Kolika je trenutna šteta, još nije poznato, ali Zagreb ovakvo olujno nevrijeme sigurno nije doživio unatrag 20 godina.

“Imamo dvije muške osobe osobe koje su umrle uslijed pada stabala. Imale su višestruke ozlijede glave”, rekla je za Hinu Ljupka Hitrova iz Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba. Dodala je da se  na području cijelog grada ima veći broj lakše i teže ozlijeđenih osoba.

PHOTOS BY: Green.hr / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.